Puchatymis
Fanka BB :)
No to może zależy od lekarza bo mi 4 lata temu kazał sprawdzić i przyrostKurcze ja to jestem ewenement, bo nigdy sama nie badałam bety a mam już dwójkę dzieci![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No to może zależy od lekarza bo mi 4 lata temu kazał sprawdzić i przyrostKurcze ja to jestem ewenement, bo nigdy sama nie badałam bety a mam już dwójkę dzieci![]()
Pewnie tak... Moja ginekolog to mam wrażenie, że tak średnio.. tzn fajna babka i w ogóle, ale mało rozmowna + nie cackała się i nie owijała nigdy w bawełnęNo to może zależy od lekarza bo mi 4 lata temu kazał sprawdzić i przyrost![]()
Nie no pewnie chodzimy tam gdzie nam bezpieczniePewnie tak... Moja ginekolog to mam wrażenie, że tak średnio.. tzn fajna babka i w ogóle, ale mało rozmowna + nie cackała się i nie owijała nigdy w bawełnęna początku drugiej ciąży byłam u innego ginekologa, ale miał takie opóźnienia + mnóstwo pacjentek i tylko jedną położną i jednocześnie ta pani robiła wszystko, że odpuściłam...
No ja jestem beznadziejna z szukaniem cieni na testachNie no pewnie chodzimy tam gdzie nam bezpiecznieprzez te posty zrobiłam sobie jednak test 10 uml ale tylko przebija cień fabryczej
![]()
No ja jak się bardzo wkręciłam ze jestem w ciąży to miałam wszystkie objawy hahaNo ja jestem beznadziejna z szukaniem cieni na testachale tak bardzo mnie bolą te piersi, że chyba zrobię jeszcze dziś test... No bo jak to jest możliwe?
![]()