Bibi89
Fanka BB :)
No dobra, ale jak działa taki test ? Tak z ciekawości pytamAle po co te złośliwości? Z ciekawości sprawdzilam co to za test i to znalazłam na stronie apteki. Zobacz załącznik 1360388
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
No dobra, ale jak działa taki test ? Tak z ciekawości pytamAle po co te złośliwości? Z ciekawości sprawdzilam co to za test i to znalazłam na stronie apteki. Zobacz załącznik 1360388
I jak to wg Ciebie działa? Bo nawet na stronie producenta nie ma wzmianki o tym, że można ten temat użyć ponownieAle po co te złośliwości? Z ciekawości sprawdzilam co to za test i to znalazłam na stronie apteki. Zobacz załącznik 1360388
Nie sądzę żeby on faktycznie był wielokrotnego użytku, nie umiem sobie wyobrazić jak to mogłoby działać. Ale jak widać takie informacje się pojawiają i to na stronie apteki (z której zresztą sama korzystam) więc osoba która zadała pytanie miała prawo mieć wątpliwości.I jak to wg Ciebie działa? Bo nawet na stronie producenta nie ma wzmianki o tym, że można ten temat użyć ponownie
Szczerze? Gdybym ja trafiła na takie informacje, to pierwsze co zasięgnęła bym informacji ze strony producenta/z ulotki produktu. Czyli informacje rzetelne i z pierwszej ręki. Teraz mam wrażenie, że ludzie są tak leniwi, że nawet o godziny otwarcia danego sklepu potrafią pytać w internecie. A stwierdzeniem "nie ma głupich pytań" tylko się ich do tego zachęca.Nie sądzę żeby on faktycznie był wielokrotnego użytku, nie umiem sobie wyobrazić jak to mogłoby działać. Ale jak widać takie informacje się pojawiają i to na stronie apteki (z której zresztą sama korzystam) więc osoba która zadała pytanie miała prawo mieć wątpliwości.
Tak. Tylko, że to nie jest do końca tak, że test jest wielokrotnego użytku. Masz "czytnik" i wymieniasz w nim paski owulacyjne. Tak samo działa monitor płodności.Wielokrotnego użytku jest owulacyjny z wyświetlaczem clearblue, a nie ciążowy. W owulacyjnym wymieniasz testy w obudowie (paski) z tego co czytałam
ok czyli sprzęt elektroniczny jest wielokrotnego użytkuSzczerze? Gdybym ja trafiła na takie informacje, to pierwsze co zasięgnęła bym informacji ze strony producenta/z ulotki produktu. Czyli informacje rzetelne i z pierwszej ręki. Teraz mam wrażenie, że ludzie są tak leniwi, że nawet o godziny otwarcia danego sklepu potrafią pytać w internecie. A stwierdzeniem "nie ma głupich pytań" tylko się ich do tego zachęca.
Tak. Tylko, że to nie jest do końca tak, że test jest wielokrotnego użytku. Masz "czytnik" i wymieniasz w nim paski owulacyjne. Tak samo działa monitor płodności.
Znalazłam taki ciążowy z paskami do wymiany ale za ponad 600 zł więc już wolę te moje zwykle z allegro za 3złok czyli sprzęt elektroniczny jest wielokrotnego użytkuAle nie zmienia to faktu l, że przy tym ciążowym nie spotkałam się, żeby były w sprzedaży paski do wymiany, więc nawet elektronika jest jednorazowa
![]()