Sisi1992
Zaangażowana w BB
Kreska bardziej szara niż różowa moim zdaniem. Z własnego doświadczenia powiem żeby uważać na testyA czy tutaj coś widać?
Zobacz załącznik 1393809
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kreska bardziej szara niż różowa moim zdaniem. Z własnego doświadczenia powiem żeby uważać na testyA czy tutaj coś widać?
Zobacz załącznik 1393809
Kreska bardziej szara niż różowa moim zdaniem. Z własnego doświadczenia powiem żeby uważać na testymój wyszedł pozytywnie a ciąży brak ponoć często oszukuja
Ta kreseczka trochę dziwna, jakby testowaCzy widzicie również drugą kreseczkę? 24dc moje cykle zawsze 27 dni. Test zrobiłam wcześniej bo w lipcu poroniłam. Kupowałam wcześniej również te testy i nigdy nie było cienia a ja widzę tu cieniutką kreskę.
Pojadę później kupię z innej firmy.Ta kreseczka trochę dziwna, jakby testowamasz inny test?
Czy widzicie również drugą kreseczkę? 24dc moje cykle zawsze 27 dni. Test zrobiłam wcześniej bo w lipcu poroniłam. Kupowałam wcześniej również te testy i nigdy nie było cienia a ja widzę tu cieniutką kreskę.