reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Test ciążowy dpo

angelina3004

Zaciekawiona BB
Hej. W tym cykl staraliśmy się przez cały okres płodny. Ostatnia miesiączka 4 czerwca ( cykle 28-32 ). Owulacja zawsze wypadała mi około 14-16 dzień cyklu. W tym zapewne miałam 16 DC ponieważ widziałam po sobie jak zawsze w owulacji Śluz objawy i tak dalej. Staraliśmy się od 10 dnia cyklu do 23 DC. Dwa trzy dni w owulacji źle się czułam potem był przestój i zrobiło się sucho. Natomiast od jakiś 5-6 dni mam okropne bóle piersi urosły o 2 rozmiaru większe ,skurcze brzucha raz mocniejsze raz łagodniejsze. I w tą sobotę czyli było 9 dpo. Poczułam leżąc taki dziwne uczucie w brzuchu wstałam a tam chlup pełno białego śluzu i tak mam do tej pory. Zawsze przed miesiączką nic mnie nie bolało i zawsze miałam suchość. Zrobiłam dziś test 11 dpo i negatywny 😭 Czy jest jeszcze szansa że mógł nie wykryć?? 💔💔 Chciałam iść w środę na beta HCG ale nie wiem czy jest sens skoro test negatywny 😭😭😭 a staramy się już tyle czasu 😭 czuje się naprawdę jak w ciąży 🥺 płacze bez powodu . Przepraszam za zdjęcie ale czy też uważacie że ten śluz w takim DC nie powinien być ? Jest identyczny jak miałam w pierwszej ciąży 🥺

reklama
Zrobilam również 10 mIU i negatywny też. Co prawda dziś 11 dpo ale miałam nadzieję że już coś wyjdzie . Czy możliwe że za wcześnie poprostu zrobiłam ??

Ja w 11dpo miałam ducha, ale dużo dziewczyn nie ma pozytywnych testów na tym etapie. To raczej kwestia bardzo indywidualna.
Poczekałabym z dwa dni, albo sprawdziła już betę - jak wolisz.

Naucz się czytać ze zrozumieniem to nie miałabyś problemu w tym . Jesteśmy kobietami i do tego uprzedziłam i przeprosiłam za zdjęcie więc też daruj sobie takie komentarze . Nie musisz patrzeć 🤷 wystarczy w to nie wchodzić i po problemie
Dla Twojej informacji czytam ze zrozumieniem perfecto. Za to Ty nie masz za gorsza godności :)

reklama
Hej. W tym cykl staraliśmy się przez cały okres płodny. Ostatnia miesiączka 4 czerwca ( cykle 28-32 ). Owulacja zawsze wypadała mi około 14-16 dzień cyklu. W tym zapewne miałam 16 DC ponieważ widziałam po sobie jak zawsze w owulacji Śluz objawy i tak dalej. Staraliśmy się od 10 dnia cyklu do 23 DC. Dwa trzy dni w owulacji źle się czułam potem był przestój i zrobiło się sucho. Natomiast od jakiś 5-6 dni mam okropne bóle piersi urosły o 2 rozmiaru większe ,skurcze brzucha raz mocniejsze raz łagodniejsze. I w tą sobotę czyli było 9 dpo. Poczułam leżąc taki dziwne uczucie w brzuchu wstałam a tam chlup pełno białego śluzu i tak mam do tej pory. Zawsze przed miesiączką nic mnie nie bolało i zawsze miałam suchość. Zrobiłam dziś test 11 dpo i negatywny 😭 Czy jest jeszcze szansa że mógł nie wykryć?? 💔💔 Chciałam iść w środę na beta HCG ale nie wiem czy jest sens skoro test negatywny 😭😭😭 a staramy się już tyle czasu 😭 czuje się naprawdę jak w ciąży 🥺 płacze bez powodu . Przepraszam za zdjęcie ale czy też uważacie że ten śluz w takim DC nie powinien być ? Jest identyczny jak miałam w pierwszej ciąży 🥺
Powiem tylko, że najwięcej objawów ciąży miałam w nieudanych cyklach.

W 11 dpo zawsze miałam pozytywny test, ale nie jest to reguła u wszystkich. Powtórz za 2 dni i będziesz miała czarno na białym.

Do góry