reklama

Test ciążowy

Kisia1995

Zaciekawiona BB
Witajcie kochane. Czy tu są 2 kreski na tym teście? Mam już 2 letniego szkraba :) i marzymy z mężem o rodzeństwie dla niego. Wczoraj byłam u lekarza internisty z infekcja. Doszły do niej wymioty, nudności, zawroty głowy. Zasugerował ciąże. Kazał zrobić test ciążowy i później w razie braku ciąży wykupić antybiotyk. Co myślicie o tym?
IMG_20200204_080038.jpg

reklama
Rozwiązanie
U
Wydaje mi się że nikt nie czyta tego wątku tylko przegląda pierwsze i ostatnia wypowiedzi. Autorka wykonała drugi test ciążowy który wyszedł negatywne, beta również 0 a miesiączki nie ma do dnia dzisiejszego (czyli prawie od miesiąca). Ehhh 😒
Nie udzielam się w tym temacie ale jak już coś chce skomentować to czytam wszystkie wypowiedzi aby mniej więcej być w temacie w których chce wziąść udział 😕😕
reklama
A może być tak, że jest ciąża mimo tego że test z moczu jest negatywny? Może być tak, że to b.wczesna ciąża?
Może tak być, przy bardzo wczesnej ciąży testy wychodzą z moczu porannego, później nie. Z tym, że ponieważ masz ponad trzytygodniowe opóźnienie, raczej nie jest to wczesna ciąża, chociaż tego akurat nie powiem na sto procent. Nie takie historie tu się zdarzały.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry