• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Test ciążowy

Witam. Ostatni okres miałam 30 grudnia i od tej pory cisza . Robiłam dwa testy jeden po południu i wyszła druga blada kreska Ale widoczna a drugi test rano i brak kreski i mam bardzo ciężkie i dużo żyłek na piersiach. Czy jeżeli to byłaby ciąża to ta kreska nie powinna byc juz bardz
15816746157231986423923.jpg
iiej wyraźna? Pozdrawiam

reklama
Witam. Ostatni okres miałam 30 grudnia i od tej pory cisza . Robiłam dwa testy jeden po południu i wyszła druga blada kreska Ale widoczna a drugi test rano i brak kreski i mam bardzo ciężkie i dużo żyłek na piersiach. Czy jeżeli to byłaby ciąża to ta kreska nie powinna byc juz bardzZobacz załącznik 1080256iiej wyraźna? Pozdrawiam
Może to biochemiczna?
Zrób z krwi beta HCG

Po takim czasie kreska powinna być bardzo widoczna.
Ciąża biochemiczna to taka, która się sama usuwa - obumarła na bardzo wczesnym etapie, inaczej wczesne poronienie, czyli obumarcie jaja płodowego i wydalenie go. Często kobiety nawet nie wiedzą, że w ciąży były.

Hej, może faktycznie Ci się owulacja przesunela czy cos. Mi dopiero w 5 tyg testy dawały kreski w obu ciazach, ale wiadomo każda ciąża inna od samego początku:) powodzenia. I tylko beta prawdę powie ;)

reklama
jeśli chodzi o biochemiczna, to u mnie też były takie blade kreski jakoś 3 dni po terminie @, które nie ciemniały, a po tygodniu doszło krwawienie także może być też tak że dopiero będzie krwawić, bo faktycznie tyle dni i takie słabe kreski troszkę.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry