Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja się tak zastanawiam dzisiaj zrobilam test Oczywiście negatyw , dziewczyny piszą ze już wychodziły testy przed miesiączka ... ja mam Dzisiaj 10 dzień od owulacji , już mi smutnoTest odczytuje się do 5 minut.
Kup taki o czułości 10mlU i powtórz jutro rano.
Nie.witam minal tydzien od stosunku i po okolo 3 dniach zaczelam miec wszystkie objawy po tygodniu zrobilam test i wyszedl negatywny czy test po tygodniu moze byc wiarygodny
Do miesiaczki trzeba czekac i wtedy jak sie nie pojawi to zrobic testwitam minal tydzien od stosunku i po okolo 3 dniach zaczelam miec wszystkie objawy po tygodniu zrobilam test i wyszedl negatywny czy test po tygodniu moze byc wiarygodny
Nawet z krwi jest za wcześnie bo zagniezdzenie może być między 6 a 12dpo i z krwi napewno wyjdzie poniżej 5.Test ciążowy można zrobić najwcześniej w dzień spodziewanej miesiączki.
Ale możesz iść na badanie krwi beta hcg. Daje wynik wcześniej niż test.
A co to znaczy, że miałaś wszystkie objawy? Może to była dopiero owulacja.witam minal tydzien od stosunku i po okolo 3 dniach zaczelam miec wszystkie objawy po tygodniu zrobilam test i wyszedl negatywny czy test po tygodniu moze byc wiarygodny
Ale czego objawy, wszystkie objawy owu, czy ciąży? Stosunek był w czasie owu? Bo samo zbliżenie nic mówi, my z mężem kochamy się zaraz po skończonej @ co dwa dni przez cały cykl do następnej @witam minal tydzien od stosunku i po okolo 3 dniach zaczelam miec wszystkie objawy po tygodniu zrobilam test i wyszedl negatywny czy test po tygodniu moze byc wiarygodny