Justi1234
Fanka BB :)
Hej dziewczyny. Okres mam miec 1.09. dziś zauważyłam, że mam w środku brązowo - beżowo podbarwiony śluz. Zobaczcie czy widzicie coś na tym tescie. Pojawiło się od razu po 2 minutach. Ciężko uchwycić.

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hej dziewczyny. Okres mam miec 1.09. dziś zauważyłam, że mam w środku brązowo - beżowo podbarwiony śluz. Zobaczcie czy widzicie coś na tym tescie. Pojawiło się od razu po 2 minutach. Ciężko uchwycić.[emoji848][emoji848][emoji3590]
Nie, o 16 robilamMoże cień, a robiłaś z pierwszego moczu?
No nareszcie Justynko gratulacjeNie, o 16 robilam
No ciekawe, niby widzę, ale boje się że okres jeszcze będzie, szczególnie że tam mam jakiś brązowy śluz. Wzięłam luteinę w razie czego..No nareszcie Justynko gratulacje![]()
Weź powtórz test jutro rano trzymam kciukiNo ciekawe, niby widzę, ale boje się że okres jeszcze będzie, szczególnie że tam mam jakiś brązowy śluz. Wzięłam luteinę w razie czego..![]()