• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Test ciążowy

reklama
Uprawiałam sex z moim chłopakiem tydzień po poronieniu bez zabezpieczenia kiedy najwcześniej mogę zrobić test ciążowy aby wyszedł wiarygodny ?

Normalnie by było w terminie miesiączki, ale po poronieniu to nawet nie ma pewności jak ten pierwszy cykl będzie wyglądał wiec ciężko powiedzieć [emoji2368] ze 14 dni po owulacji byłby już wiarygodny. Bez owulacji cudów nie będzie. A którym tc poronilas?

reklama
Oczyscilam się sama bez tabletek ani bez łyżeczkowania ,tydzień po poronieniu już nie miałam krwawienia ani plamień :)
Rozumiem . Sorki ze tak dopytywałam ale z tego co się orientuje to jednak odczekać jeden cykl jest bardzo zdrowo i tak zalecają lekarze . To ze już nie krwawiłas nie znaczy ze w srodeczku wszystko super . Ryzykowne to troszkę no ale chyba wiecie co robicie 😉.
Tak czy inaczej w takim wypadku Twoje pytanie nie ma sensu po pierwsze niewiadomo kiedy miałaś okres ,dni płodne ,owulacje itd . Możesz sobie zatestowac za 2 tygodnie ale czy to coś da 🤷🏼‍♀️ . Pozdrawiam 😉

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry