tulipanek11
Zaangażowana w BB
Życzę Ci tego !Tak bardzo chciałabym żeby ciaza się rozwinęła, bo już miałam biochemiczna
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Życzę Ci tego !Tak bardzo chciałabym żeby ciaza się rozwinęła, bo już miałam biochemiczna
W różnych sytuacjach stosuje się Gonapeptyl. Ale nie ma on związku z tym kiedy robi się po nim test ciążowy.
Usg zdecydowanie za wcześnie. Najlepiej żeby beta miała już chociaż wartość 1000. 3mam kciuki za wasJutro rano chcialm powtórzyć test, a w piątek pójdę na betę żeby już mieć 100% pewność. Do lekarza i na usg chyba jeszcze za wcześnie..
Nie chce panikować i dlatego sie nie będę spieszyć. W piątek zrobię betę, a na razie idę na basenUsg zdecydowanie za wcześnie. Najlepiej żeby beta miała już chociaż wartość 1000. 3mam kciuki za was![]()
Albo rozwiniesz swoją myśl albo nie chce mi się dyskutować.W różnych sytuacjach stosuje się Gonapeptyl. Ale nie ma on związku z tym kiedy robi się po nim test ciążowy.
Mi też nie chce się dyskutować. Więc utnijmy ten wątek.Albo rozwiniesz swoją myśl albo nie chce mi się dyskutować.
Gratulacje! ❤ Rośnijcie zdrowoDziewczyny!!
Byłam dziś na Becie wynik 164 mlU/ml
Ostatnia miesiączka 8, listopada. Wygląda na to że 4 tydzień![]()
Super!!! Gratuluje, mega się cieszę!!! Ja niedługo też się testuje, mam nadzieję, że też będę mieć pozytywne wieściDziewczyny!!
Byłam dziś na Becie wynik 164 mlU/ml
Ostatnia miesiączka 8, listopada. Wygląda na to że 4 tydzień![]()