reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Test ciążowy

na początku największe są przyrosty ale to nie znaczy że kreski będziesz miała wiśniowe, nie patrz na intensywność koloru a na to czy są bo to tylko ma Ci powiedzieć czy ta ciąża jest czy nie. Możesz sobie zrobić betę z krwi w laboratorium i powtórzyć po 48/72h i sprawdzić w internecie na kalkulatorze bhcg przyrost i to tyle i czekać do wizyty.

reklama
No tylko ja rano musialabym pójść do apteki po test ale zawsze rano jak wstaje od razu muszę iść się załatwić. A można np. do czystego słoika oddać mocz i później jak kupię test pobrać mocz z tego słoika ? Czy tak nie można ? Bo zależy mi aby to był ranny mocz bo wtedy będzie najbardziej wiarygodny

No tylko ja rano musialabym pójść do apteki po test ale zawsze rano jak wstaje od razu muszę iść się załatwić. A można np. do czystego słoika oddać mocz i później jak kupię test pobrać mocz z tego słoika ? Czy tak nie można ? Bo zależy mi aby to był ranny mocz bo wtedy będzie najbardziej wiarygodny
możesz zrobić nie z pierwszego, nie sikaj z 4 min. Godziny i jeśli mają być kreski to będą. Ja bym tak zrobiła a jeśli chcesz z nocnego to spróbuj tak jak piszesz

A nie możesz kupić testu dzisiaj i zrobić jutro rano? Albo kupić jutro i zrobić pojutrze?
Akurat dzisiaj nie mogę kupić bo do apteki mam jakieś 1,5 km a siedzę sama z synkiem w domu . A jutro owszem mogę kupić ale napewno nie wytrzymam do pojutrze aby zrobić ten test z tej ciekawości a też biorę bardzo silne leki na nadciśnienie i w razie ciąży muszę być ostrożna

reklama
Do góry