Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Test wydaje się trochę zleżały albo zalany. Jeśli nie wiesz czy kreseczka była o czasie czy pojawił się później, test jest nie ważny i do powtórzeniaCześć dziewczyny mam już jedną pociechę w domu i chcemy mieć druga spóźnia mi się okres już ponad 10 dni zrobiłam test i zastanawiam się czy któraś z was też widzi ta bardzo blada druga kreskę pomóżcie
Ten test wygląda na uszkodzony. Skoro krwawienie jest jak okresz to uznaj za okres.Hej przychodzę do was z takim pytaniem wczoraj zrobiłam dwa testy ciążowe i wyszły pozytywnie z słabą kreseczka oba tak samo po jakieś godzinie dostałam różowego plamienia z śluzem a dziś rano tak jak by okres są malutkie skrzepy i żywa czerwona krew a objawy miałam takie ból piersi tylko jakoś zaraz po owulacji widoczne bardzo żyły na piersiach co nigdy mi nie wychodziły przed okresem oraz kłucie w jajnikach i podbrzuszu i nie wiem czy zrobić kolejny test jak jest niby ten okres czy traktować to jako miesiaczke i olać ?Zobacz załącznik 1737171
A drugi jest taki też uszkodzony ? Też jest mało widoczna to pierwszy test tamten był drogi jakoś dwie godziny później zrobiłamTen test wygląda na uszkodzony. Skoro krwawienie jest jak okresz to uznaj za okres.
A drugi jest taki też uszkodzony ? Też jest mało widoczna to pierwszy test tamten był drogi jakoś dwie godziny później zrobiłam