• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Test ciazowy

• Starter tematu Starter tematu sandranied
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Hej, ja ostatnio miałam niestety mocniejszą fabryczną ☹️ niż ta, wg mnie negatyw. Dla pewności zrobiłabym test jutro, poszła na betę.

Jak dla mnie słaba ta kreska a nawet może to być przebijająca testowa. Wiarygodniejsze po takim czasie jest wykonanie bethcg przy braku wyniku na teście jeśli cykle są regularne. Przy moich rozjechanych cyklach, gdzie średnia wynosiła 45 dni test po 2 tyg od prognozowanej @ wyszedł z wyraźnymi kreskami. Wcześniej żaden nie wychodzi pozytywny.

Dla mnie negatyw. Miałam wyraźniejsze kreski testowe i w ciąży nie byłam. A okres spóźnia się konkretnie. Ja bym się nie nastawiała na ciąże w tym wypadku. Lepiej umówić się do ginekologa na diagnozę. Jeśli nie miałaś w tym miesiącu stresów itp to mogą to być jakieś problemy hormonalne.

Cześć dziewczyny mam już jedną pociechę w domu i chcemy mieć druga spóźnia mi się okres już ponad 10 dni zrobiłam test i zastanawiam się czy któraś z was też widzi ta bardzo blada druga kreskę pomóżcie
Test wydaje się trochę zleżały albo zalany. Jeśli nie wiesz czy kreseczka była o czasie czy pojawił się później, test jest nie ważny i do powtórzenia

Hej przychodzę do was z takim pytaniem wczoraj zrobiłam dwa testy ciążowe i wyszły pozytywnie z słabą kreseczka oba tak samo po jakieś godzinie dostałam różowego plamienia z śluzem a dziś rano tak jak by okres są malutkie skrzepy i żywa czerwona krew a objawy miałam takie ból piersi tylko jakoś zaraz po owulacji widoczne bardzo żyły na piersiach co nigdy mi nie wychodziły przed okresem oraz kłucie w jajnikach i podbrzuszu i nie wiem czy zrobić kolejny test jak jest niby ten okres czy traktować to jako miesiaczke i olać ?
IMG_2393.jpeg

Hej przychodzę do was z takim pytaniem wczoraj zrobiłam dwa testy ciążowe i wyszły pozytywnie z słabą kreseczka oba tak samo po jakieś godzinie dostałam różowego plamienia z śluzem a dziś rano tak jak by okres są malutkie skrzepy i żywa czerwona krew a objawy miałam takie ból piersi tylko jakoś zaraz po owulacji widoczne bardzo żyły na piersiach co nigdy mi nie wychodziły przed okresem oraz kłucie w jajnikach i podbrzuszu i nie wiem czy zrobić kolejny test jak jest niby ten okres czy traktować to jako miesiaczke i olać ?Zobacz załącznik 1737171
Ten test wygląda na uszkodzony. Skoro krwawienie jest jak okresz to uznaj za okres.

reklama
cześć dziewczyny, mam dość nietypową sytuację, ogólnie rzecz biorąc taka moja uroda że zawsze podczas płodnych dni mam plamienia jednak w tym cyklu trwały one zdecydowanie za długo bo prawie 2 tyg, wiem że to nie jest norma i dlatego chciałam się wybrać do ginekologa (czekam teraz na odpowiedni moment), wiem też że na wizycie zawsze się pyta o to czy jest się w ciąży dlatego chciałam mieć pewność i ją wykluczyć, zrobiłam więc wczoraj rano test, mam dziś 26 dzień cyklu i wyszła mi (tak mi się wydaje) blada kreseczka, co byłoby dziwne patrząc na to jak mało w tym miesiącu było zbliżeń z moim lubym a w dodatku z podwójnym zabezpieczeniem (prezerwatywa i stosunek przerywany), beta zrobiona i czekam na wyniki żeby mieć pewność, co o tym myślicie, miała któraś z Was podobną sytuację i potem się okazało że będzie maluszek?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry