Malita766
Początkująca w BB
No właśnie takie mi wyszły dwa, wiec może rano jak będzie to będzie mocniejszaJa bym nie wytrzymałatakie kreski powodowały, że kilka testow poszło w ruch. Ale jak wytrzymasz to 3mam kciuki, daj znac !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No właśnie takie mi wyszły dwa, wiec może rano jak będzie to będzie mocniejszaJa bym nie wytrzymałatakie kreski powodowały, że kilka testow poszło w ruch. Ale jak wytrzymasz to 3mam kciuki, daj znac !
Lepiej odczekać i zrobić test zgodnie z instrukcjąNie lepiej odczekać do rana ?![]()
3mam kciuki!No właśnie takie mi wyszły dwa, wiec może rano jak będzie to będzie mocniejszamam nadzieje, dam znać !
Chyba nic z tego… nagatyw3mam kciuki!
Naprawdę? Żadnego cienia?Chyba nic z tego… nagatyw![]()
Nic a nicNaprawdę? Żadnego cienia?
Przykro mi. Kreski wyglądały obiecująco, jeśli nie będzie @ powtórz za kilka dni. Może biochem wylapalas.Nic a nic![]()
Wyłapać mogła, ale żeby ginekolog to zaliczał to musi mieć wyniki krwi. Tak to ginekolog tego nie przyjmie.Przykro mi. Kreski wyglądały obiecująco, jeśli nie będzie @ powtórz za kilka dni. Może biochem wylapalas.
No tak, bo co on z testu wyczyta ? Bete trzeba wykonać. I to proga pewnie byloby fajnie zrobić. Nigdy nie mialam fałszywki. A ta kreska wyglądała obiecująco.Wyłapać mogła, ale żeby ginekolog to zaliczał to musi mieć wyniki krwi. Tak to ginekolog tego nie przyjmie.![]()
No, czasem wlasnie są takie wadliwe. Na staraczkach/kreskach są dziewczyny ktore niestety nieraz miały kreski, które pozniej się okazywały fałszywe.No tak, bo co on z testu wyczyta ? Bete trzeba wykonać. I to proga pewnie byloby fajnie zrobić. Nigdy nie mialam fałszywki. A ta kreska wyglądała obiecująco.![]()