Lady Loka
Fanka BB :)
Dlatego wolę betęA ja coś widzę![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dlatego wolę betęA ja coś widzę![]()
Nie masz po prostu w okolicy czynnego jeszcze labu? Na wieczór będziesz miała pewność.Widziałam ze to nie moja wyobraźnia
Rano powtórzęmoże to jednak nie testowa
Niestety nie, jutro powtórzę test i w pon polecę na betę.Nie masz po prostu w okolicy czynnego jeszcze labu? Na wieczór będziesz miała pewność.
Możesz powtórzyć dzis lub rano, zrob bete w poniedziałek. Ale myślę, ze ta kreska o czyms milym swiadczyNiestety nie, jutro powtórzę test i w pon polecę na betę.
Jeśli mnie jeszcze @ nie zaskoczy![]()
Mam nadzieje !!!Możesz powtórzyć dzis lub rano, zrob bete w poniedziałek. Ale myślę, ze ta kreska o czyms milym swiadczy
![]()
Moja kreska była bledsza. Niestety mialam straty, ale z tej najjaśniejszej kreseczki mam synka zdrowegoMam nadzieje !!!![]()
To musiałoby cudowne kiedy już się dowiedziałaś, ze takiego bladziocha masz synkaMoja kreska była bledsza. Niestety mialam straty, ale z tej najjaśniejszej kreseczki mam synka zdrowego
Jak masz dwa testy. Nie siusiaj z 3 godziny i zrob test dzisiaj. Powinnien wyjść spokojnie jesli to ciaza, bo ja kreske widze gołym okiem mimo ze test troche zalało.To musiałoby cudowne kiedy już się dowiedziałaś, ze takiego bladziocha masz synka
My z mężem staramy się 8 miesięcy i do tej pory widziałam biel na każdych testach
Nie lepiej odczekać do rana ?Jak masz dwa testy. Nie siusiaj z 3 godziny i zrob test dzisiaj. Powinnien wyjść spokojnie jesli to ciaza, bo ja kreske widze gołym okiem mimo ze test troche zalało.
Ja bym nie wytrzymałaNie lepiej odczekać do rana ?![]()