Malita766
Początkująca w BB
No właśnie takie mi wyszły dwa, wiec może rano jak będzie to będzie mocniejszaJa bym nie wytrzymałatakie kreski powodowały, że kilka testow poszło w ruch. Ale jak wytrzymasz to 3mam kciuki, daj znac !
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No właśnie takie mi wyszły dwa, wiec może rano jak będzie to będzie mocniejszaJa bym nie wytrzymałatakie kreski powodowały, że kilka testow poszło w ruch. Ale jak wytrzymasz to 3mam kciuki, daj znac !
Lepiej odczekać i zrobić test zgodnie z instrukcjąNie lepiej odczekać do rana ?![]()
3mam kciuki!No właśnie takie mi wyszły dwa, wiec może rano jak będzie to będzie mocniejszamam nadzieje, dam znać !
Chyba nic z tego… nagatyw3mam kciuki!
Naprawdę? Żadnego cienia?Chyba nic z tego… nagatyw![]()
Nic a nicNaprawdę? Żadnego cienia?
Przykro mi. Kreski wyglądały obiecująco, jeśli nie będzie @ powtórz za kilka dni. Może biochem wylapalas.Nic a nic![]()
Wyłapać mogła, ale żeby ginekolog to zaliczał to musi mieć wyniki krwi. Tak to ginekolog tego nie przyjmie.Przykro mi. Kreski wyglądały obiecująco, jeśli nie będzie @ powtórz za kilka dni. Może biochem wylapalas.
No tak, bo co on z testu wyczyta ? Bete trzeba wykonać. I to proga pewnie byloby fajnie zrobić. Nigdy nie mialam fałszywki. A ta kreska wyglądała obiecująco.Wyłapać mogła, ale żeby ginekolog to zaliczał to musi mieć wyniki krwi. Tak to ginekolog tego nie przyjmie.![]()
No, czasem wlasnie są takie wadliwe. Na staraczkach/kreskach są dziewczyny ktore niestety nieraz miały kreski, które pozniej się okazywały fałszywe.No tak, bo co on z testu wyczyta ? Bete trzeba wykonać. I to proga pewnie byloby fajnie zrobić. Nigdy nie mialam fałszywki. A ta kreska wyglądała obiecująco.![]()