reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Test ciązowy

reklama
a co się działo ? Mój lekarz jest też dość specyficzny dlatego trzymam rękę na pulsie
Szyjka mi się skracala już w 1 trym.
Mój lekarz twierdzil, ze w 1 trym sie nie mierzy, a reagować będziemy dopiero jak coś się zacznie dziać.
Tymczasem ja odwiedzilam innego lekarza tak calkiem przypadkiem, bo brzuch mnie bolał bardziej i okazało się, że w 10tc szyjka już była skrócona względem wizyty w 8tc. Nie pamiętam o ile, ale pamiętam, że w tym 8tc miałam 28mm. Więc poszłam do innego lekarza, który zalozył mi szew okrężny. Przy zakladaniu w 14tc szyjka miala już 14mm. Gdyby nie było reakcji mojej, tylko czekałabym na wizyty u mojego lekarza (ktory krzyczał na mnie, że wizyty nie częściej niż co miesiąc), to pewnie zaliczyłabym porod przed 20tc.

Do góry