reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Test ciążowy

Hej. Według kalendarza owulacja była 8 września. 23 września dostałam delikatne plamienie. Raczej kilka kropelek. Brązowawe, po chwili jasno różowe ze śluzem. Trwało to pół dnia. Testy były negatywne. Dzisiaj zrobiłam kolejny aby mieć pewność i nie wiem. Czy dobrze widzę tu delikatną kreskę?

Załączniki

• IMG_4582.jpeg
    IMG_4582.jpeg
    1,9 MB · Wyświetleń: 43
reklama
W maju odstawiłam plastry antykoncepcyjne po kilku latach. Obawiam się, że wszystko przez to jest poprzestawiane w organizmie 😂 ale flo pokazuje mi owulację właśnie na 8 września. Testy wykonałam właśnie ze względu na skąpą miesiaczkę a tak naprawdę jej brak bo miesiączka nie można nazwać pół dnia plamienia.. zawsze były intensywne. Sama już nie wiem co myśleć 🤦‍♀️ wykonywałam też domowy test beta ten z apteki 24 września ale był negatywny również. Możliwe że wykonałam go za szybko? Jestem zielona w temacie 🤦‍♀️😂

Do góry