Okres spóźnia mi się już 5 dzień, w czwartek zemdlałam, bolały mnie piersi, straszne nudności, podbrzuszem pobolewa więc zrobiłam test przedwczoraj wyszedł negatywny, zrobiłam dzisiaj i wyszedł taki jak na zdjęciu Więc czy to 100% ciąża ? Słaba ta druga kreseczka ale jest
reklama
Na zdjęciu i tak jeszcze dobrze nie widać bo jakoś aparat mi szwankujeJaka slaba ? Ciaza jak nic
Moja byla jeszcze slabsza xD
Jasna bo wczesna ciaza i niski poziom beta hcg.
Wraz z wzrostem hormonu bedzie bardziej widoczna
Gratuluję!
Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Okres spóźnia mi się już 5 dzień, w czwartek zemdlałam, bolały mnie piersi, straszne nudności, podbrzuszem pobolewa więc zrobiłam test przedwczoraj wyszedł negatywny, zrobiłam dzisiaj i wyszedł taki jak na zdjęciu Więc czy to 100% ciąża ? Słaba ta druga kreseczka ale jest
Na pewno ciąża
D
Deleted member 176021
Gość
Napewno jesteś w ciążyOkres spóźnia mi się już 5 dzień, w czwartek zemdlałam, bolały mnie piersi, straszne nudności, podbrzuszem pobolewa więc zrobiłam test przedwczoraj wyszedł negatywny, zrobiłam dzisiaj i wyszedł taki jak na zdjęciu Więc czy to 100% ciąża ? Słaba ta druga kreseczka ale jest
marta18691
Ciąża :-) gratulacje:-)
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Z takiej bladej kreseczki wyszedł mi prawie 3 lata temu Mały Potworzec, który broi obok mnie 
AniaS35
Gratuluje Kamila wspaniala kreseczka .... spokojnych 9miesiecy życzę ... bedziesz miala fajny prezent na.mikolaja.dla.swojego ukochanego heheOkres spóźnia mi się już 5 dzień, w czwartek zemdlałam, bolały mnie piersi, straszne nudności, podbrzuszem pobolewa więc zrobiłam test przedwczoraj wyszedł negatywny, zrobiłam dzisiaj i wyszedł taki jak na zdjęciu Więc czy to 100% ciąża ? Słaba ta druga kreseczka ale jest
reklama