reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Test ciążowy

Okres spóźnia mi się już 5 dzień, w czwartek zemdlałam, bolały mnie piersi, straszne nudności, podbrzuszem pobolewa więc zrobiłam test przedwczoraj wyszedł negatywny, zrobiłam dzisiaj i wyszedł taki jak na zdjęciu Więc czy to 100% ciąża ? Słaba ta druga kreseczka ale jest

reklama
Okres spóźnia mi się już 5 dzień, w czwartek zemdlałam, bolały mnie piersi, straszne nudności, podbrzuszem pobolewa więc zrobiłam test przedwczoraj wyszedł negatywny, zrobiłam dzisiaj i wyszedł taki jak na zdjęciu Więc czy to 100% ciąża ? Słaba ta druga kreseczka ale jest

Na pewno ciąża :) dużo odpoczywaj jak Cię męczą takie dolegliwości

Gratuluje Kamila wspaniala kreseczka .... spokojnych 9miesiecy życzę ... bedziesz miala fajny prezent na.mikolaja.dla.swojego ukochanego hehe

reklama
Hej dziewczyny podpinam się do pytania o to czy mogę uważać test za pozytywny? Robiłam go dzisiaj rano. Miesiączka spóźnia mi się dwa dni. Bardzo proszę o podpowiedź bo zaczynam wariować :(

Załączniki

• 25086961_10208317963786948_655957348_o.jpg
    25086961_10208317963786948_655957348_o.jpg
    157,9 KB · Wyświetleń: 771
Do góry