• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Test owulacyjny wynik

xyz333

Zaangażowana w BB
Jestem w trakcie staran o 3 ciążę aktualnej drugi cykl po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych.
W tamtym miesiacu wydaje mi się że mógł być cykl bezowulacyjny. Dziś jestem 12 dni po miesiączce i wynik jak na zdjęciu jak go odczytywać wczoraj był bledszy.
1000014418.jpg

reklama
Poziom LH nie będzie przed owulacja cały czas taki sam. Ma prawo falować, nie ma co się w tym doszukiwać drugiego dnia.
Powinnaś czekać do pozytywnego testu, czyli tak jak napisałam, kreski muszą być tak samo wybarwione, lub testowa musi być ciemniejsza jak kontrolna.
U mnie te same testy wybarwiały się jak poniżej. Pobierz aplikację PreMom to nie będziesz musiała się domyślać 😊
13003.png

Poziom LH nie będzie przed owulacja cały czas taki sam. Ma prawo falować, nie ma co się w tym doszukiwać drugiego dnia.
Powinnaś czekać do pozytywnego testu, czyli tak jak napisałam, kreski muszą być tak samo wybarwione, lub testowa musi być ciemniejsza jak kontrolna.
U mnie te same testy wybarwiały się jak poniżej. Pobierz aplikację PreMom to nie będziesz musiała się domyślać 😊Zobacz załącznik 1740612
Dziękuję pięknie za tak wyczerpująca odpowiedź 😁 pierwszy raz mam do czynienia z testami owulacyjnymi i nie do końca ogarniam dopiero się uczę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry