reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Test owulacyjny

milena28

Zaciekawiona BB
Dziewczyny okres dostałam 9 października dziś zrobiłam test owulacyjny wyszedł jak na zdjęciu kreska testowa jest jaśniejsza ale mimo wszystko dość intensywna co o tym myślicie?

Załączniki

• 20251025_113645.jpg
    20251025_113645.jpg
    156,1 KB · Wyświetleń: 290
reklama
Jeżeli to pierwszy test zrobiony w tym cyklu, to nie iest miarodajny i nic nie pokaże.
Nie, to już 6 test, testuje sie od 20 października, 20 października była prawie niewidoczna druga kreska, w kolejnych dniach już bardziej widoczna, ale żaden test nie pokazał kreski ciemniejszej niż kontrolna... Dziś mozna powiedzieć że jest najciemniejsza z wszystkich 6 testów, tylko... wciąż jakby negatywna... zastanawiam się czy może być tak, że pomimo wystąpienia owulacji test nie będzie pozytywny

Bo teoretycznie juz powinnam być po owulacji patrząc na długość mojego cyklu i dzień cyklu w jakim jestem dzisiaj
Absolutnie nie stawiam żadnych doagnoz ani nie chce straszyć, ale racja, że monitoring powie prawdę. Nie mogłam zajść w ciążę, okres miałam regularnie jak w zegarku, a testy owu takie prawie, prawie, ale jednak negatywne. Okazało się że nie miałam owulacji, pęcherzyki przerastały co miesiąc w torbiele i się z czasem wchłanialy. Więc tylko monitoring choć jednego cyklu, żeby zobaczyć czy wszystko hula jak powinno. Jak wiesz, że działa, to wtedy moim zdaniem można się opierać na tych testach i łączyć je z innymi objawami typu śluz itp. Udało się to naprawić, ale bez monitoringu nie podejrzewałabym w ogóle takiego problemu.

Dziewczyny, okres 9.10 dziś 10.11 a okresu brak, test ciążowy negatywny, cykle 25-29 dni, dziś już 32 dzień cyklu....

reklama
Hej dziewczyny, wczoraj byłam u ginekologa, miałam usg które wykazało pęcherzyk 2,3cm na prawym jajniku. Okres dostałam 11.11 wczoraj 2.12 to 20dc wydawało mi się że jestem już po owulacji, bo 28.11 miałam duzo śluzu płodnego zabarwionego lekko krwią więc byłam prawie pewna że musiało dojść do owulacji.. Za tydzień znów wizyta.. zobaczymy, trzymajcie kciuki

reklama
Do góry