• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Test

stepienk24_12

Zaangażowana w BB
Czy wy tu widzicie druga kreskę czy tylko mi się zdaje. Ten test był robiony popołudniu i nie wiem czy bd wiarygodny

Załączniki

• IMG_20210318_163150.jpg
    IMG_20210318_163150.jpg
    372,9 KB · Wyświetleń: 328
reklama
Dzisiaj powtórzyłam test ale na nim prawie kreski nie widać czy może być tak że to poprostu bardzo wczesna ciąża
Kreska raczej powinna ciemnieć z dnia na dzień. Jeżeli zrobiłaś testy o tej samej czułości, oba z porannego moczu to może być tak, że to niestety ciąża biochemiczna. Lub te cienie to kreski fabryczne.

Najlepiej iść na betę. Ona rozwieje wątpliwości. A jak wyjdzie ciąża, to po 48h powtórzyć, aby sprawdzić czy przyrost jest prawidłowy.

Kreska raczej powinna ciemnieć z dnia na dzień. Jeżeli zrobiłaś testy o tej samej czułości, oba z porannego moczu to może być tak, że to niestety ciąża biochemiczna. Lub te cienie to kreski fabryczne.

Najlepiej iść na betę. Ona rozwieje wątpliwości. A jak wyjdzie ciąża, to po 48h powtórzyć, aby sprawdzić czy przyrost jest prawidłowy.
No właśnie jeden test był robiony popołudniu a ten dzisiaj przed południem

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry