reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Jest taka sprawa. Trudna. Jedna z naszych babyboomowych moderatorek dowiedziała się, że ma nowotwór. Stało się to kompletnie nieoczekiwanie, a szok spotęgowała informacja, że nowotwór jest złośliwy i niestety są przerzuty. Rozpoczęła się walka. Jeśli możesz wesprzeć Iwonę, bo wiesz jak ważne, żeby maluszki miały mamę - nie czekaj. Jeśli masz do niej pytania, wiesz, gdzie jej szukać. Przeczytaj i zadziałaj

reklama

Test..

Zaniepokojona1010

Zaciekawiona BB
Moje Drogie, poroniłam 9 maja (ciąża biochemiczna). Test sprzed pół godziny, proszę o opinie. (Jestem dzień przed terminem miesiączki, test odczytany w terminowym czasie).
6C4D706D-D5B0-49F1-8A0E-9D07B467CE77.jpeg

reklama
Jutro powtórzę test, ale myślicie, że raczej negatywny?

Ani negatywny, ani pozytywny - ZALANY, USZKODZONY, BŁĘDNY.
Nie doszukuj się na siłę, nie rozkręcaj testów, nie rób zdjęć pod światło - jak będziesz w ciąży, to kreska będzie widoczna gołym okiem.

Ani negatywny, ani pozytywny - ZALANY, USZKODZONY, BŁĘDNY.
Nie doszukuj się na siłę, nie rozkręcaj testów, nie rób zdjęć pod światło - jak będziesz w ciąży, to kreska będzie widoczna gołym okiem.
Nie doszukuję się, nie robię zdjęć pod światło. Spytałam o Wasze zdanie, nic więcej. Po takich wiadomościach „strach” o cokolwiek pytać.

reklama
Do góry