reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Test

Czyli okres też się może sp tak sam z siebie

Czyli też okres może się spóźniać z normalnego powodu i to nie ma powodu do niepokoju
oczywiście że tak, powody spóźnienia mogą być rozne:
1) stres, długotrwały stres tak jak u Ciebie.
2) zmiana pogody/ciśnienie
3) przyjmowanie niektórych leków
4) zła dieta
5) nagła utrata wagi lub przytycie
6) zmiana klimatu

I mogę ci tak wymieniać i wymieniać. U Ciebie jest wmawianie ciąży i stres, który się potęguje. A to nie wpływa dobrze na cykl.

reklama
Poprostu odpisuje?
Raczej nie. Bo to kolejne pytanie . Nie wiem jak prosciej ktos moze ci napisac . Dostalas az za duzo odpowiedzi na swoje dziwne teorie . A teraz wydaje mi sie ze poprostu cisniesz juz beke z ludzi ktorzy chcieli pomoc . Masz niby to 16 lat a piszesz jakbys miala z 12 . Ja poprostu tego nie rozumiem , ja w twoim wieku chodzac do szkoly znalam podstawy biologi I jak mniej wiecej dziala organizm kobiety ,jak sie zabezpieczac itd . Wydawalo mi sie ze kolejne roczniki powinny byly byc bardziej juz ogarniete w temacie niz my kiedys ale widze ze niestety jest dramat z edukacja .

Raczej nie. Bo to kolejne pytanie . Nie wiem jak prosciej ktos moze ci napisac . Dostalas az za duzo odpowiedzi na swoje dziwne teorie . A teraz wydaje mi sie ze poprostu cisniesz juz beke z ludzi ktorzy chcieli pomoc . Masz niby to 16 lat a piszesz jakbys miala z 12 . Ja poprostu tego nie rozumiem , ja w twoim wieku chodzac do szkoly znalam podstawy biologi I jak mniej wiecej dziala organizm kobiety ,jak sie zabezpieczac itd . Wydawalo mi sie ze kolejne roczniki powinny byly byc bardziej juz ogarniete w temacie niz my kiedys ale widze ze niestety jest dramat z edukacja .

Dlatego powinny zebrać tylek i z rodzicami, kims z rodziny na taki temat rozmawiać. Ja sama z córką zaczynam poruszać pewne tematy aby jednak miała świadomość.

reklama
Poprostu odpisuje?
Jesteś na forum. Spędź trochę czasu na poczytaniu o tym, jak to wszystko działa. W każdym temacie masz trochę wiedzy o tym, jak się w ciążę zachodzi i o tym, jak w nią nie zajść.
Twierdziłaś, że masz starszą siostrę. Masz też opiekuna, z którym możesz podejść do ginekologa, jeżeli masz problem. Nie ma co zaniedbywać zdrowia, a potem płakać, że faktycznie wpadliście i że nie masz z kim iść na kontrolę.

Do góry