Paulina26777
Fanka BB :)
Dobre badanie. Pewnie możesz sama wyniki sprawdzić na internecie. To powinnaś już koło 10-11 je miećBo powiedziałam jej że chce beta hcg a na paragonie pozniej było beta hcg całkowita
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobre badanie. Pewnie możesz sama wyniki sprawdzić na internecie. To powinnaś już koło 10-11 je miećBo powiedziałam jej że chce beta hcg a na paragonie pozniej było beta hcg całkowita
Tak sama będę sprawdzać dostałam Ino kod ale babeczka powiedziała ze po 12Dobre badanie. Pewnie możesz sama wyniki sprawdzić na internecie. To powinnaś już koło 10-11 je mieć
Też mi tak mówili a zawsze były wcześniej ale zobaczysz.Tak sama będę sprawdzać dostałam Ino kod ale babeczka powiedziała ze po 12
No dokładnie półki co cała w stresie jestemTeż mi tak mówili a zawsze były wcześniej ale zobaczysz.
Nie potrzebnie . Nie męcz już kreska nie wyjdzie ci po czasie chyba że testowa z braku ciąży .No dokładnie półki co cała w stresie jestem
Chodziło mi to że lekarze piszą jak miesiaczka nie wystąpi wtedy powino się robić hcg beta bo wczesniej podobno nie ma sensu
Beta ci potwierdzi ciaze urojonąPodobni po czasie zwykła też wychodziła ale no produkcent napisał ze po czasie nie odczytać, zresztą nie będę wam już spamic bo macie dosc czekam na wynik
W moim przypadku lepsza już urojonaBeta ci potwierdzi ciaze urojoną![]()
No jak tak dalej bedziesz swirowac to bez wizyty u psychologa sie nie obejdzieW moim przypadku lepsza już urojona