Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przy normie bodajże do 25 muszę dokładnie zerknąć na wyniki badań. Zerkne i dam Ci znać [emoji6]przy jakiej normie? ja mam prolaktynę 800 mlU/l przy normie do 400. Dzisiaj mam wizytę u gina. Mam nadzieję, że coś na to poradzi.
Nie testowalam @nie ma. Z moich obliczeń owu wg temperatur mogła być 12dc a wtedy nie robiłam testów także zobacZymy po weekendzie. A Ty robiłaś dzisiaj jaki test z rosmana?Jak tam u Ciebie? Mnie przez ten wysoki poziom prolaktyny tak biust boli i podbrzusze że zwariuje. Testy chyba wszystkie z rossmana są wadliwe bo zrobiłam dzisiaj rano test i jasna kreska. Co jest niemożliwe skoro beta wyszła ujemna dwa dni temu. Trzymam dalej kciuki za Ciebie! [emoji8]
Strumieniowy pink test czulosc 10 mlu. Mi temp też się utrzymywała poczytaj moje poprzednie posty w tym temacie. Najważniejsze, że miesiączki nie ma! Będzie dobrze trzymam kciuki [emoji8]Nie testowalam @nie ma. Z moich obliczeń owu wg temperatur mogła być 12dc a wtedy nie robiłam testów także zobacZymy po weekendzie. A Ty robiłaś dzisiaj jaki test z rosmana?
Ja robiłam facelle. Czytałam. Boję się ale co ma być to będzie.Strumieniowy pink test czulosc 10 mlu. Mi temp też się utrzymywała poczytaj moje poprzednie posty w tym temacie. Najważniejsze, że miesiączki nie ma! Będzie dobrze trzymam kciuki [emoji8]
Wiara czyni cuda:* stres nic nie da.. Wiem łatwo się mówi ale też się stresowalam za każdym razem kiedy testowałam.Ja robiłam facelle. Czytałam. Boję się ale co ma być to będzie.
Zasialosię we mnie ziarenko nadzieji i chyba boję się porazki ale test może być poprostu wadliwy chociaż dzien wcześniej zrobiłam z tej samej firmy i nie było zupełnie nic.Wiara czyni cuda:* stres nic nie da.. Wiem łatwo się mówi ale też się stresowalam za każdym razem kiedy testowałam.
Jak tam u Ciebie? Mnie przez ten wysoki poziom prolaktyny tak biust boli i podbrzusze że zwariuje. Testy chyba wszystkie z rossmana są wadliwe bo zrobiłam dzisiaj rano test i jasna kreska. Co jest niemożliwe skoro beta wyszła ujemna dwa dni temu. Trzymam dalej kciuki za Ciebie! [emoji8]
Nie chce Cię nakręcać itd. ale prolaktyna też wzrasta w ciążyJak tam u Ciebie? Mnie przez ten wysoki poziom prolaktyny tak biust boli i podbrzusze że zwariuje. Testy chyba wszystkie z rossmana są wadliwe bo zrobiłam dzisiaj rano test i jasna kreska. Co jest niemożliwe skoro beta wyszła ujemna dwa dni temu. Trzymam dalej kciuki za Ciebie! [emoji8]
U mnie beta hcg kosztuje 40 złKochana a powtórz bete w poniedziałek jak masz możliwość taniej niz te testy wyjdzie a tyle dni po wynik będzie wiarygodny [emoji8][emoji8][emoji8]
Też o tym myślałam ale patrząc kochana na progesteron to mam 0.444 czyli mały [emoji52]Nie chce Cię nakręcać itd. ale prolaktyna też wzrasta w ciąży
Ładnie sobie liczą przeważnie to ok.30 zł, Cholerka wie czemu te pozytywne testy[emoji848][emoji848] powiem Ci że testowałam co miesiąc i nigdy nie miałam żadnego cienia Raz ale to był cień cienia który tylko ja widziałam i to po długim czasie [emoji1787] W takim razie pozostaje tylko czekać na lekarza [emoji8][emoji8][emoji8]Też o tym myślałam ale patrząc kochana na progesteron to mam 0.444 czyli mały [emoji52]