blanny
Fanka BB :)
Trzymam kciuki!Rozumiemmoja ginekolog kazała mi przyjść na wizytę później bo może nie być jeszcze widoczny pęcherzyk ( z terminu om. Wynikał by dzisiaj 6t1d ). Wizytę mam już jutro także zobaczymy co i jak
dziękuję za pomoc
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Trzymam kciuki!Rozumiemmoja ginekolog kazała mi przyjść na wizytę później bo może nie być jeszcze widoczny pęcherzyk ( z terminu om. Wynikał by dzisiaj 6t1d ). Wizytę mam już jutro także zobaczymy co i jak
dziękuję za pomoc
![]()
Normalne, ja się 2 lata starałam, a mimo to w ciąży ,mialam co chwilę dola ,po tym euforię i tak na zmianeDziewczyny serducho bije , mamy 7t2d ale mam pewien problem . Od wczoraj dosłownie od wizyty u gina , mam strasznego doła, boję się że nie ogarnę tego wszystkiego po porodzie ... Nic mnie nie cieszy .. czy to mogą być takie objawy i miną z czasem ? Czy zaczynam mieć depresję ? Do tej pory cieszyłam się z tej ciąży. A ogólnie miałam nie zajść już wcale przez rzekomą niedrożność jajowodów .. także to trochę zaskoczenie , ale pozytywne . A teraz taki stan![]()
A wiesz kiedy miałaś owu?Cześć dziewczyny. Mam takie małe pytanie. Okres spóźnia mi się już 12 dzień, testy negatywne. Jest szansa że jeszcze hormon niski ? Na badania z krwi chwilowo nie mam możliwości dojechać.
Cześć dziewczyny. Mam takie małe pytanie. Okres spóźnia mi się już 12 dzień, testy negatywne. Jest szansa że jeszcze hormon niski ? Na badania z krwi chwilowo nie mam możliwości dojechać.
W tym rzecz że nie wiem kiedy była. Cykle 28/30 ale nigdy dłużejA wiesz kiedy miałaś owu?
Jeśli masz takie cykle ,to nie ma możliwości zeby test byl negatywny ,udaj się do lekarza, niech sprawdzi Co sie dziejeW tym rzecz że nie wiem kiedy była. Cykle 28/30 ale nigdy dłużej