Lady Loka
Fanka BB :)
Nie, ten z moczu odczytany po kilku godzinach nie może być uznany za pozytyw.Zdjęcie jest jednego testu tego z krwi tylko jedne jest z fleszem oby dwa z moczu wyszły pozytywne. Powinnam dostać okres w tym tygodniu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie, ten z moczu odczytany po kilku godzinach nie może być uznany za pozytyw.Zdjęcie jest jednego testu tego z krwi tylko jedne jest z fleszem oby dwa z moczu wyszły pozytywne. Powinnam dostać okres w tym tygodniu
Cześć, mam taki problem, z mężem staramy się o dziecko i wczoraj zrobiłam test i ta 2 kreska wyszła blada, ale dzisiaj dostałam okres , z rana tej bladej kreski nie bylo.Proszę mi powiedzieć, dlaczego tak się stało. Ostatnio dużo biegałam i we wtorek byłam na zumbie, a poza tym jeszcze te upały. Czy to mogło być poronienie?
Zobacz załącznik 1710819
Nie sprawdzałam, ale te testy są najlepsze. Miesiąc temu, gdy robiłam to nie było tej drugiej bladej kreski. A pod światło jest bardziej widocznaBrzmi jak ciąża biochemiczna.
Albo wadliwy test? Sprawdzałaś wtedy innymi?