U
użytkowniczka_e
Gość
Według mnie nie ma sensu lepiej się Umowic do ginTo raczej nie ma sensu robić bete ponownie skoro minęło aż 32 dni po, może faktycznie jakieś wadliwe były
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Według mnie nie ma sensu lepiej się Umowic do ginTo raczej nie ma sensu robić bete ponownie skoro minęło aż 32 dni po, może faktycznie jakieś wadliwe były
Nawet jak pójdziesz jutro i byłby to 5 tydzień to lekarz zobaczy zarodek. Ale według mnie nie ma ciąży zwłaszcza , że beta wyszła po tylu dniach 0.1.Czyli chyba muszę uznac że brak ciąży bo bez bety z krwi nie ma możliwości, zgłupiałam troszke nie powiem , jutro jest termin do giną nie wiem czy isc czy wstrzymać sie jeszcze tydzień, bo to bedzie niby ,, 5 ,, a wedlug miesiaczki 7 wiec może pojde na tą 14 i zobacze co powie
No nie jest to fizycznie możliwe by miec bete 0.1 i później 2.30 , i coś może byc, chyba ze że myle już głupieje ale podstaw biologicznych nie da sie oszukaćNawet jak pójdziesz jutro i byłby to 5 tydzień to lekarz zobaczy zarodek. Ale według mnie nie ma ciąży zwłaszcza , że beta wyszła po tylu dniach 0.1.
Jak najbardziej jest, bo zależy od normy laboratorium.No nie jest to fizycznie możliwe by miec bete 0.1 i później 2.30 , i coś może byc, chyba ze że myle już głupieje ale podstaw biologicznych nie da sie oszukać
W sensie chodziło mi o to by miec bete ujemna czyli <0.1 <2.30 , zależy od aparatury a była ciaza na usg , chyba ze o czymś nie wiem i sa jakies cudaJak najbardziej jest, bo zależy od normy laboratorium.
Nie jesteś w ciązy.W sensie chodziło mi o to by miec bete ujemna czyli <0.1 <2.30 , zależy od aparatury a była ciaza na usg , chyba ze o czymś nie wiem i sa jakies cuda
Beta 0.1 to to samo co 2.30 nie wskazuje ciąży. Beta hcg służy do oceny ciąży więc wątpię że był takie przypadki że beta 0.1 a ciążaW sensie chodziło mi o to by miec bete ujemna czyli <0.1 <2.30 , zależy od aparatury a była ciaza na usg , chyba ze o czymś nie wiem i sa jakies cuda
No właśnie już zgłupiałam , prze te testy z moczuBeta 0.1 to to samo co 2.30 nie wskazuje ciąży. Beta hcg służy do oceny ciąży więc wątpię że był takie przypadki że beta 0.1 a ciąża
Po prostu fałszywie pozytywne. Zdarzają się niestetyNo właśnie już zgłupiałam , prze te testy z moczu