reklama
U
użytkowniczka_e
Gość
Nie aż tak napewno nie. Ile od stosunku minęło?No właśnie z tą owulacja , ale czy ona by sie tyle przesunęła aż ? To bym na logike musiała bete zrobić 60 dni po i wtedy juz bym miała czarno na białym
Dziś 33 dniNie aż tak napewno nie. Ile od stosunku minęło?
U
użytkowniczka_e
Gość
Wątpię. Występują cykle owulacyjne jak i bez owulacyjne . To że zawsze miałaś okres 6 dni i obfity. To nie znaczy , że teraz mógł się nie zatrzymać. Miesiączka mogła się zatrzymać z zaburzeń że stresu , są różne czynniki to nie jest powiedziane. Organizm to nie maszyna.Podobno owulacja ,, może sie w nieskończoność przesunąć,, no ale to bym musiał bety robić przez 3 miesiace chyba
U
użytkowniczka_e
Gość
Więc masz czarno na białym. Że w ciąży nie jesteś bo beta już by bardzo była wysokaDziś 33 dni
U
użytkowniczka_e
Gość
Czasem się tak zdarza. Ale zrobiłaś betę jezcze po takim czasie w dwóch laboratoriach więc możesz odpuścić w ciąży nie jesteś. Ginekolog napewno jutro ci wyjaśni wszystkoTak to wiem ale te testy dużo zmyliły mnie
P
patkaaaaa
Gość
U
użytkowniczka_e
Gość
Gratulacje beta oznacza ciążę powtórz za dwa dni i sprawdź jak przyrastaCzy ktoś pomoże? Dzisiejsza Beta, test dwie kreseczki ale wolałam się upewnić. Co oznacza ta Beta..?
reklama
Tak , gratulacjeCzy ktoś pomoże? Dzisiejsza Beta, test dwie kreseczki ale wolałam się upewnić. Co oznacza ta Beta..?

Podziel się: