Tez tak sądzę dziekuje pomocCzasem się tak zdarza. Ale zrobiłaś betę jezcze po takim czasie w dwóch laboratoriach więc możesz odpuścić w ciąży nie jesteś. Ginekolog napewno jutro ci wyjaśni wszystko

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez tak sądzę dziekuje pomocCzasem się tak zdarza. Ale zrobiłaś betę jezcze po takim czasie w dwóch laboratoriach więc możesz odpuścić w ciąży nie jesteś. Ginekolog napewno jutro ci wyjaśni wszystko
Nie ma sprawy. I koniecznie idź do ginekologa.Tez tak sądzę dziekuje pomoc![]()
Który to może być tydzień? Lekarza dopiero mam za 2 tyg.Tak , gratulacje, sprawdź przyrost po 48 h
A kiedy miałas ostatnia miesiaczke ?Który to może być tydzień? Lekarza dopiero mam za 2 tyg.![]()
Wydaje mi się , że około 4 ale nie mam pewności. Każde laboratorium ma inne normyKtóry to może być tydzień? Lekarza dopiero mam za 2 tyg.![]()
Dokładnie 3 max 4 tydzieńWydaje mi się , że około 4 ale nie mam pewności. Każde laboratorium ma inne normy
To prawda, ale akurat przy facell one są zawsze pozytywne nie zależnie czy jest ciąża czy nieSłyszałam, że jakas dziewczyna dała płyn do jamy ustnej na test i dwie kreski były , czyżby taki badziew produkowali, czyli chyba powinnam zaufac becie , nie wiem czy jest sens sprawdzać za jakis czas bete ale chyba szkoda kasy
PotwierdzamTo prawda, ale akurat przy facell one są zawsze pozytywne nie zależnie czy jest ciąża czy nie
Niestety same wadliweO kurcze aż tak ? Nie slyszlam o tej firmie