Tez tak sądzę dziekuje pomocCzasem się tak zdarza. Ale zrobiłaś betę jezcze po takim czasie w dwóch laboratoriach więc możesz odpuścić w ciąży nie jesteś. Ginekolog napewno jutro ci wyjaśni wszystko
reklama
U
użytkowniczka_e
Gość
Nie ma sprawy. I koniecznie idź do ginekologa.Tez tak sądzę dziekuje pomoc![]()
P
patkaaaaa
Gość
Który to może być tydzień? Lekarza dopiero mam za 2 tyg.Tak , gratulacje, sprawdź przyrost po 48 h
A kiedy miałas ostatnia miesiaczke ?Który to może być tydzień? Lekarza dopiero mam za 2 tyg.![]()
U
użytkowniczka_e
Gość
Wydaje mi się , że około 4 ale nie mam pewności. Każde laboratorium ma inne normyKtóry to może być tydzień? Lekarza dopiero mam za 2 tyg.![]()
Dokładnie 3 max 4 tydzieńWydaje mi się , że około 4 ale nie mam pewności. Każde laboratorium ma inne normy
Kylyyy1408
Fanka BB :)
To prawda, ale akurat przy facell one są zawsze pozytywne nie zależnie czy jest ciąża czy nieSłyszałam, że jakas dziewczyna dała płyn do jamy ustnej na test i dwie kreski były , czyżby taki badziew produkowali, czyli chyba powinnam zaufac becie , nie wiem czy jest sens sprawdzać za jakis czas bete ale chyba szkoda kasy
U
użytkowniczka_e
Gość
PotwierdzamTo prawda, ale akurat przy facell one są zawsze pozytywne nie zależnie czy jest ciąża czy nie
reklama
U
użytkowniczka_e
Gość
Niestety same wadliweO kurcze aż tak ? Nie slyszlam o tej firmie
Podziel się: