Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dobrze, że zadzwoniłam do przychodni bo okazało się, że wyniki już są.
47,31
Tak mi się nogi trzęsły, że musiałam ochłonąć zanim wsiadłam do samochodu
I udało mi się przepisac do ginekologa z 2.04 na najbliższy czwartek.
kahaka- ja mierzylam temp.przy obu ciazach i temp.utrzymuje sie wyzsza od owulki do 1-2 dni przed @ jak zaczyna spadac to przyjdzie @ a jak sie utrzymuje to jest DUUUUZA szansamoniek83 działają te testy raczejwięc i Ty działaj
AniaMania mam dziś 28 dc, zrobiłam test, ale negatywny. Mam nadzieję, że jeszcze nie wszystko stracone, bo testować powinnam dopiero w piątek. Temperaturę mam dalej wysoko, w tamtym cyklu już w tych ostatnich dniach spadała, a tym razem, jakieś 4 dni temu jeszcze dodatkowo skoczyła o około 3 kreski.Czy to może być dobry znak? Wie ktoś?
Inez - a nie mówiłam, że to implantacyjne!!! Gratuluję (i zazdroszczę)

takze mierz,badz dobrej mysli i nie testuj za wczesnie

bo potem radosc ucieka.ja tez nogami przebieram zeby wytrzymac do piatku i lekko nie ma,ale wiem,ze bez sensu jest robic wczesniej bo nigdy dokladnie nie wiadomo kiedy dojdzie do zagniezdzenia dlatego dzien @ lub dzien po to najwczesniejszy czas na test-choc wiem ,ze latwo tak pisac a gorzej czekac ,ale sama...tez czekam
ja z objawow mam pobolewania podbrzusza i mrowienie w piersiach od wczoraj dzis moj 25d.c.-cierpliwosci zycze i czekamy do piatku

INEZ- BARDZO SERDECZNIE CI GRATULUJE I ZYCZE ZDROWYCH POZOSTALYCH 8 M-CY CIAZY!!!!