• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Toksoplazmoza

Kuba nie ma drugiego imienia, jakos nie pomyslelismy. Za to Mateusz ma na drugie Janusz po tatusiu, to byl moj pomysl:-DCo do Milosza jeszcze nie mam pomyslu ale cos sie znajdzie.
Deli jest wiele pieknych imion, moze cos po mamusi albo po ktorejs z babc??:-D
Maggie skoro tak ci sie podoba Marcel to nie daj sie wez meza na sposob, poplacz sie itp. powiedz ze strasznie ci zalezy:tak::tak:Mezczyzni sa bardzo mieccy na widok kobiecych lez, napewno ulegnie, powiedz ze drugiemu dziecku on bedzie imie wymyslal:-)

reklama
hihi Kasia, mówisz żeby go tak podstępnie płaczem załatwić? :-) da się zrobić :-D
a z tym drugim dzieckiem to go nie chcę jeszcze straszyć :-D hihi w każdym razie będę walczyć o Marcela :tak:

a ja tam wole koszule bo lubie mieć swobode na dole ;) i mąz tez woli mnie zdecydowanie w koszulach...oczywiście takich krótszych przed kolano, no ale 2 piżamki ciążowo- do karmienia mam - z 9 fashion - są super - jak zimniej się zrobi albo poza domem przerzucam się na piżamy....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry