Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
wody nie chlustają bardziej sie sączą stopniowo,ale moze sie tak zdarzyc,ze chluśnieDziewczny piszecie o odejsciu wod plodowych mi sie zawsze wydawalo ze jak odejda to chlusnie z nas woda i nie sposob bedzie tego przeoczyc.......
zgadza sieMi gin powiedziala,ze po nogach poleci i nie da sie nie zauwazyc.....![]()
no, mnie też... i jeszcze się dowiedziałam od pielęgniarki "mojego" szpitala, że dyrek na obchodzie ma gdzieś czy w sali są jacyś odwiedzający czy też nie, wpada znienacka, maca brzuchy i zagląda w te wkładki - to się nazywa poszanowanie kobiety w popłogu cholerai oczywiście już się tym martwię...
u nas na obchodzie tylko położnice maja byc na sali,sale sąraczej malutkie dwu lub trzyosobowe no chyba,ze teraz sie coś pozmieniało,bo ja u nas ostatnio rodziłam 7 lat temuZawsze masz prawo poprosić, żeby osoby postronne wyszły. U nas lekarze i reszta personelu bardzo taktowna na całe szczęście. Na czas obchodu tatusiowie nawet są wypraszani mimo sal dwu i trzy osobowych...