• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Toksoplazmoza

reklama
Mysle że bedziesz wiedziała po prostu zrobi Ci sie nagla mokro.Mi jak zaczeły wyciekac to cos mi leciało po nogach i to siusiu nie było.Pozatym mają specyficzny zapach do niczego nie dający sie porównac.

no własnie nie bardzo :baffled:
po raz lubuje sie w czarnej bieliźnie a dwa u mnie sie dzwoni i jak wody sa przezroczyste i nie ma skurczy to dopiero po 6 godzinach zapraszają do szpitala :baffled::sorry2:

ANIASO może wkładka rozwiąże problem - tym bardziej, że do takiej "przemoczonej" mogą przyłożyć papiere lakmusowy (czy jakiś tam:baffled:) i sprawdzić czy to są wody

ale jak ja im przez telefon to powiem :confused: nawet po angielsku nie wiem jak jest papierek lakmusowy a co dopiero po duńsku jakbym chciała kupić na własną rękę:baffled::-( a wkłądki to jest jakies rozwiazanie trzeba bedzie sie zaopatrzec :blink:

ANIASO ja miałam na myśli, że jak Cię coś zaniepokoi na wkładce to możesz z nią pojechać do szpitala czy coś - nie żebyś sama sprawdzała. Ale przynajmniej kolor będziesz mogła ocenić - bo wiadomo, że jak przeźroczyste to spoko ale przy zielonych to trzeba biegiem do szpitala.

reklama
powiem szczerze, że ja noszę wkładki od początku ciąży - właśnie po to, by w razie czego mieć "czarne na białym" (a raczej: czerwone) do pokazania lekarzowi (jakoś lepiej mi pokazać wkładkę niż gatki);-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry