reklama

Toksoplazmoza

Piwonia,aherbate czerwona to wolno pic w ciazy? Ja kiedys pilam,ale jak zaszlam Gosia w ciaze to na ulotce w srodku przeczytalam,ze w ciazy to nie wskazane jest picie czerwonej herbaty,ale czemu to teraz juz nie pamietam...

ja pije kawe rozpuszczalną,cappuccino,herbate zieloną i czerwoną ,a po za tym miety dużo,zero wody mineralnej bo nie lubię i colę;-)

reklama
24.02 lub 26.02 dokładnie nie wiem, bo zwolnienie mi się dziwnie kończy, a pani dr jest we wtorki i czwartki, a zwolnienie do środy więc chyba 26.02 w czwartek pójdę po nowe.
Ostatnio Kruszynkę często widywałam 4 i 10.02 :-) więc czekam cierpliwie na następne USG ;-):rofl2:.
A pod koniec marca idę na 3D/4D :-).

Ja dalej nie umiem wymyśleć imienia dla chłopca.
Dziewczynka Oliwia jak było na początku tak zostaje cały czas mimo tego, że popularne imię. Ale podoba nam się.

kaśka - :-D :-D
ja się strasznie dziwiłam, że to chłopaczek, a przecież marzy mi się dziewuszka; no i od czasu tego snu nie jestem już taka pewna czy mnie przeczucia nie mylą (a przeczucia jak dotąd miałam na dziewuszkę):tak: i nigdy nie śniły mi się niemowlaki!

a my nadal nie mamy pomysłu na dziewczynkę (oprócz Ninki); a jak już na jakieś wpadnę, nie spotykam się ze zrozumieniem ze strony męża:no: co to będzie, co to będzie...

reklama
JA STARAM SIE NIE MIEC ZADNYCH PRZECZUC BO W OSTATNIEJ MIALAM PRZECZUCIE ZE TO DZIEWCZYNKA A JEDNAK BYL CHLOPAK TAKZE TERAZ STARAM SIE NIE MYSLEC BO Z POCZATKU TO PARANOJE MIALAM SNILO MI SIE CODZIENNIE ZE ZAMIAST CORKI URODZILAM CHLOPCA. a I TAK COKOLWIEK PRZEPRASZAM KOGOKOLWIEK URODZIMY BEDZIEMY KOCHAC BARDZO

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry