Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja z reguły brałam od 4 miesciąca i moje dzieci miały wage 2900 i 3200wśród moich znajomych dzieciaczki, które urodziły się z wagą powyżej 3800 - 3900 "pochodziły" z mamuś, które łykały tablety od 4 m-ca ciąży; jestem więc dość zaskoczona tym co piszecieno i jednak posłucham lekarza prowadzącego;
a ja własnie go skończyłam bracmi dzis gin powiedział żebym odstawiła kwas foliowy a zaczeła brać feminatal N

Mi lekarka kazała jeszcze tylko przez 3 dni (do niedzieli) brać kwas foliowy i odstawić. Poza tym biorę 2xdziennie luteinę. Idę do niej dopiero w czwartek. Martwiłam się, że mam nie brać nawet kwasu. A z tymi warzywami teraz to jest na bakier. Jestem fanką pomidorów, ale o tej porze roku słabo przypominają pomiodory i cenę mają zabójczą
. Staram się jeść owoce - jabłka, pomarańcze, banany, mandarynki. Gdzieś przeczytałam, że ze względu na potas warto zjazdac 1 banana dziennie. Jeśli lubicie - POLECAM!!
Z kawą i herbatą lekarka kazała nie przesadzać. Piję dużo mięty, z rozsądku czasem nagietek, wodę z sokiem. Chce mi się jakiegoś urozmaicenia ;-) Co pijecie bezkarnie???