natt
Fanka BB :)
No,no ja też jak na plecach to rece do góry. No ładnie...skąd to podobieństwo???Tak ale lewy bok i tak teraz najlepszy. Potem ponoc wygodnie jest z poduszką miedzy nogami,i na boczek i lulu. Ale ja jeszcze ten opcji nie próbowałam...Na tą chwile jest dobrze i nie mam problemów ze spaniem...wstaje co 3 godz do Wc,ale nie wybudza mnie to zpecjalnie,szczerze mówiąc.
A ten prawy bok to nie wiem jak u ciebie,ale u mnie on jakby taki bardziej okrągły;-),a może właśnie kanciasty,no nie wiem ale nie nadaje sie do spania
...
Gdzieś słyszałam ,że dziewczynki wolą lewą strone, wiec zobaczymy mozę córeczki bedziemy miały....hihi..ja tam bym chciała
A ten prawy bok to nie wiem jak u ciebie,ale u mnie on jakby taki bardziej okrągły;-),a może właśnie kanciasty,no nie wiem ale nie nadaje sie do spania
Gdzieś słyszałam ,że dziewczynki wolą lewą strone, wiec zobaczymy mozę córeczki bedziemy miały....hihi..ja tam bym chciała
śniło mi sie, że mój Mateo spadł z mostu do rzeki i się nie ruszał tylko tak pływał z rozłozonymi rękami - i się w tym momencie obudziłam... koszmar nie mogę sie otrząsnac bo to było tak realistyczne 

tak ją suszyło.