reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Toksoplazmoza

A u nas jest dylemat. Ja chcę dla dziewczynki Malwinka, ale R się nie podoba to imię. Jak mu powiedziałam to wyglądał jakby go sparaliżowało :szok:. Z kolei R chce dla chłopca Maksymilian, ale to imię mi nie odpowiada i to bardzo. Moja mina też musiała być niezła :eek:. Tym sposobem jesteśmy w punkcie wyjścia - temat na razie nie istnieje... ale coś mi się widzi, że czas do niego wrócić :-).

reklama
U nas wiadomo, że będzie chłopczyk i będzie Michaś. A co do drugiego imienia nie jesteśmy zdecydowani, więc ogłosiliśmy wśród rodziny konkurs i głosowanie na drugie imię i albo będzie to, które wygra z przewagą, albo będziemy losować;-)

U nas wiadomo, że będzie chłopczyk i będzie Michaś. A co do drugiego imienia nie jesteśmy zdecydowani, więc ogłosiliśmy wśród rodziny konkurs i głosowanie na drugie imię i albo będzie to, które wygra z przewagą, albo będziemy losować;-)
:laugh2: no to odważni jesteście :laugh2: ja bym tak z moją rodzinką nie ryzykowała

No to jeszcze filmy:
*Lejdis-komedia polska super
*Chłopaki też płaczą-komedia
*droga bez powrotu-horror!!
*szkoła uwodzenia-wszystkie części chyba jest ich 3 lub 4 nie pamiętam..ale film super coś jak dramat z wątkiem miłosnym o uczniach szkoły średniej...
*Szkoła uczuć-polecam trochę do płaczu
*szybcy i wściekli-cz 1
*za szybcy za wściekli-cz2
*Tokio Drift-cz3-te 3 części filmu akcji,opowieść o gangach ścigają się na ulicach fajnymi brykami:-D podobał mi się fajny film:tak:

I jeszcze filmy:
*Dziewczyna moich koszmarów-komedia
*Strzelec-sensacyjny
*Słaby punkt-thriller
*Starsza Pani musi zniknąć-komedia
*Polowanie na druhny-komedia
Oczywiście wszystkie filmy jakie Wam podaje to oglądałam i polecam:tak:

He he sporo tych filmów!!No to jeszcze kilka mam ich trochę:-D
*Puniher sensacyjny (ten z 2004r)facet planuje zemstę na człowieku który zabił mu rodzinę!
*Efekt motyla-psychologiczny
*Uwierz w miłość-komedia romantyczna o uczniach szkoły sredniej

No to na razie wystarczy:-D

reklama
Kasia - u mnie trzeba zmienić na niebieski kolor! Prawdopodobieństwo na to, że będzie cora jest mniejsze niż zero. No cóż.... Ważne, że chłopaczysko zdrowe!!!!!

Do góry