• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Torba do szpitala

reklama
Ja mam w srode wizyte w szpitalu, zwiedzanie oddzialu i moze tez dostane jakas liste, bo troche zapomnialam co tam trzeba bylo. Generalnie pamietam, ze wszystko dawali:sorry2:

Tampeza - może i wszystko dawali , ale błyszczyk , tusz do rzes, prostownice do włosów, tort i alkohol dla gosci musisz mieć swoje ..
To nasza nowa lista ...

Anaklim - problem , ja nie umiem tak za bardzo chodzić w szpilkach , a co dopiero po porodzie .. ale za to wezme jakąś koszulkę z koroneczki .. i sexi stringi zamiast tych gaci jednorazowych:szok::szok::-D

Aniam - badz elastyczna, skoro nie nosisz szpilek to zabierz sobie rozowe pantofelki domowe z futerkowym puszkiem z przodu - tez sa sexi hehe.;-):-D
A i nie zapomnijcie o krniszonach do wodeczki:-)

reklama
Karina - dzięks .. i tak zrobie he he..
Ogóry J zrobił .. przed terminem poprosze to też wstawi .. jak sie mały wbije w termin , to nawet małosolne dla gości będą .. :)..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry