reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Torba do szpitala!

chce wam powiedziec dziewczyny, ze ...zaczelam sie pakowac do szpitala - to juz oficjalne jest. Mam "sraj tasme", recznik, mydlo hehehe na razie tyle, ale bariera psychiczna zostala przelamana...teraz czekam na allegro z majtasami i innymi tudziez wynalazkami ...kurcze. porod sie zbliza duzymi krokamiii:szok:

reklama
Ja też się boję coraz bardziej ,bo skurcze mam coraz częściej.Dzisiaj uprałam już koszule do karmienia a od jutra powolutku zacznę pakować torbę.Będę spokojniejsza,że w razie czego wszystko będę miała już spakowane,bo licząc na męża.... o połowie by zapomniał lub poprostu nie wiedział że to może być potrzebne :-)

A ja czekam na koszule z allegro - jutro pewnie przyjda...Co do skurczy to ja do tej pory nie mialam ani jednego...Dzis ide do ginki to sie dowiem czy choc szyjka ciut krotsza - a ma z czego sie skracac - przeszlo 4 cm:szok:
Najbardziej to sie boje, ze zaczne rodzic ze stresu w przyszla srode - przy komisji na egzaminie. Podpytam jeszcze ginke czy istnieje takie ryzyko...jesli tak to zdam ten cholerny egzamin we wrzesniu, bo nie bede ryzykowac zdrowai dzidzi.

Kotek - srajtasme warto miec. W szpitalu pewnie jest papier scierny:-D

U nas chyba nie ma potrzeby brać. Byłam tam w kibelku i zamiast papieru były tam takie mięciusie ręczniczki - no bo wiadomo jak wygląda podcieranie kobiet w połogu :baffled:

A u nas w szpitalu nic nie jest płatne. Sale też nie. Ale nie ma jednoosobowych niestety. Są tylko dwójki.

No ja biore... nie chce ryzykowac - jak bylam na obserwacji w szpitalu to odkrylam, ze nie bylo:no: choc bede rodzic w innym - to i tak w razie czego wole miec:tak:

Ja leżałam kilka razy w szpitalu i zawsze miałam swój papier bo z to zawsze było tak ,że on był ale, przeważnie rano,bo na tyle osób co leży to szybciutko się kończy a i kradną strasznie (salowe).Więc wolałam nie ryzykować:-)

U mnie papier jest i to miękki (przynajmniej był jak oglądałam sale) - a sale są dwu osobowe i w każdej sali jest łazienka z prysznicem.:tak:

reklama
No ja dzisiaj mam zamiar sie wybrac na zakupki zeby zaczac sobie kompletowac torbe do szpitala :-)

Do góry