reklama

Torbiel

Jestem w trakcie 😊dzidzia jest zdrowa , wszystkie badania wyszły bardzo dobrze, jedynym minusem jest zabieg usunięcia Torbieli który mam zaplanowany na kwiecień A co będzie po nim to się okaże pozostaje mi czekać..
Pieknie ! Gratuluję! Niech dzidzia rosnie zdrowo!
Ja jutro mam kontrol dowiem sie jak moja torbiel. Ciekawe kiedy po laparoskopii mozna starac się, jesli by mi groził taki zabieg.

reklama
hej ;) torbiel niestety urosła przez 2tyg cm. Teraz ma 4cm i jajnik jakby czasami zaczyna mnie kłuć nie wiem dokładnie czy to to... Doktor dalej mówi żeby się nie przejmować ja trochę się denerwuje do kiedy ona może się powiększać? :(
Niestety nie mam pojęcia, trzeba czekać, w którym tygodniu jesteś? Lepiej nie zamartwiać się na zapas, ale łatwo powiedzieć, trudniej zrobić, mnie 3 dni temu przestały boleć piersi i już miałam panikę 🙄🙄 ale zaczęły znów boleć, mam mdłości i straszny posmak w ustach, to mi utrudnia funkcjonowanie i chciałabym żeby mi przeszło.. A jak jednego dnia czułam się lepiej to chciałam żeby wróciło bo się bałam 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ straszne to wszystko, wiedziałam że ta ciąża będzie trudna psychicznie ale chyba mnie to przerasta. Nic nam nie pozostaje jak czekać i mieć nadzieję że torbiel się wchlonie i będzie dobrze 💪💪 jakbym miała znajomą czy znajomego ginekolog to byłabym codziennie na usg 😂😂😂😂😂 Damy radę 🙂

reklama
a jak sytuacja u Ciebie?
Hejka, ja bylam 30 ba kontroli, okazało sie, ze nie poronilam... mialam.ciaze rozwinięta ale obumarla, tak to lekarz ujal. 31 bylam w szpitalu dostalam tabletki i w sumie udalo.sie wszystko wydalic samej. 1 wyszlam do.domu po południu. Mogę się starac w sumie od reki. Takzr taki plus, torbiele zniknęły, wchlonely sie, tak jak twierdziła pani doktor. Takze sytuacja o tyle czysta ze bez zabiegu Mogę kontynuować starania ale wiadomo psychika nie ta.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry