Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

nie mowie ze zle bo super towarzycho jest na spacerach, ale zawsze fajnie jakby bylo nas wiecej! bo zazwyczaj kazda po spacerze pisze: a szkoda ze mnie nie bylo pojde nastepnym razem a spotkan juz bylo kilka i ciagle ten sam sklad, takze i m wiecej tym lepiej!Hej kobitki:-)
Tak póki pamiętam to Kasiuch a to że ciągle te same na spacerku się spotykacie to dobrze czy źle bo nie skumałam;-)
Co do forum zamkniętego to ja piszę z mamusiami lutowymi i suuuper się pisze bo można poruszyć na prawdę każdy temat i popisać nie tylko o dzieciaczkach:-) tylko niestety spotkać się za bardzo nie można bo za bardzo po świecie jesteśmy porozrzucane:-(
A ten seans to o której? bo ja się ostatnio też nawróciłam i na 11:30 do kościółka chodzimy:-);-)
no super!skonsultowałam to z moim T. i on pójdzie z Przemciem do kościółka a ja z Matim na seans:-) to o której koło CSW się umawiamy?:-)
TAK JEST! zawsze w torbie!!za szybko nie ma co przychodzić...Myślę że tak 11.45?
Super :-) Laski nie zapomnijcie zabawek nabrać i jedzenia dla dzieciakówjak się taki Mati, Alek i Olek dobiorą
![]()