Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no przeciez ze sie obrazimyKalorie? Jak czytałam Twojego posta Mikka to obżerałam się batonikamiAle trochę się spaliło ;-)
Anita eeee tz my się tu umawiamy, ale chyba nie obrazicie się jak T przyjdzie co? Chciał zobaczyć po 1 film, a po 2 jak wygląda seans z dzieciakami ;-)
Już nie śpi tak pięknie po 3-4 godziny na spacerkach, teraz to max 40-50 min przesypia
no i co gorsza w nocy jej się też rozregulowało, dziś do niej 4 razy wstawałam, teraz też jakoś się kręci i nie śpi, czyżby na pełnię reagowała????a wiesz gdzie jest kosciol paulinow??my w środę mamy pasowanie na przedszkolaka już nie mogę się doczekać:-)
Park Macieja nie mam pojęcia gdzie to jest :-(
jeszcze 50 razy ci sie przestawi....W ogóle to mi się dziecko "popsuło"Już nie śpi tak pięknie po 3-4 godziny na spacerkach, teraz to max 40-50 min przesypia
no i co gorsza w nocy jej się też rozregulowało, dziś do niej 4 razy wstawałam, teraz też jakoś się kręci i nie śpi, czyżby na pełnię reagowała????
Co do spaceru na Rubinkowie to ja się raczej nie piszę...