reklama

Toruń

Ja mam porównanie byłam w p.wojskowej i na uniwersyteckiej. W wojskowej, rach, ciach i koniec wszystko ok i do widzenia. Pytam się o kontrolną wizytę a lekarz, że nie ma takiej. Zdziwiłam się trochę bo pamiętam, że z Natalką byłam 2 razy w szpitalu na Batorego. Więc wyprosiłam pediatre jeszcze raz o skierowanie i poszłam na uniwersytecką. Facet trochę wolniejszy:-)) jeszcze ręcznie zbadał rozstaw nóżek i sam powiedział, że on jeszcze powtarza za jakiś czas badania bo trzeba. Mam chociaż czyste sumienie, że byłam sprawdziłam i też jest ok.

Dziewczyny, a u okulisty byłyście z dzieciakami bo też mówią, że trzeba ale ja nie poszłam.

reklama
Mikka masz rację - nam też nie kazał ortopeda przychodzić drugi raz, ale też poprosiłam pediatrę o skierowanie i poszliśmy drugi raz :tak:
Ale poszliśmy do tego samego ortopedy i stwierdził, że to niepotrzebne badanie skoro 1 raz było ok, ale nie zgadzałam się z nim :no:

a okulisty nie trzeba. My byliśmy jak Alan miał coś 2-3 miesiące, ale tylko dlatego, że pediatra dawała nam praktycznie skierowanie wszędzie :eek: trochę przewrażliwiona była na początku ;-). Okulistka zbadała Alusia, ale powiedziała, że nie rozumie naszej pediatry, bo takie małe dzieci przychodzą do niej z konkretnych powodów (jeśli pediatra ma jakieś wątpliwości co do wzroku dziecka..). Nie wiem, może nasza miała...

Janowski. Bardzo dobry ortopeda. Fakt że wizyta trwa króciutko, ale wszędzie tak wyglądają badania - raz dwa i po sprawie.

Ania ja na pizze też nie ;/ teściu zostaje z małym i będę musiała się sprężać do domu po zajęciach :( Ale za dwa tygodnie będę mogła!
Może wtedy Mikka by poszła? Nie musimy iść dużą grupą, ale chociaż my trzy?

Kasia nie wiem...alergia wątpię, chociaż kto wie. Może rzeczywiście się przegrzał?
nie to nie sa potowki a nawet jesli to nie na prawie calym ciele...:/ zobacze co nam lekarz dzisiaj powie

nie nie widzę już USG wątku
ja tez nie

sie witam. kupilismy lapka, ale z polski, jeszcze musza go do nas wyslac. polecacie moze jakas firme kurierska??

a to nią zawsze paczki wysyłalaś niech poślą do mamy mama ci wyśle dalej z jakimiś dodatkowymi rzeczami nie wiem jadło leki czy jakieś Olka rzeczy czy twoje co się mnie zmieściły bo chyba do 20kg paczkę miałaś co nie

no ale wiessz jakie jaja ostatnio byly zta firma?? dostalam zupelnie inna przsylke jakies lozyska o wartosci 700 zl a moja lezala sobie 2 tyg na magazynie, i gdybym nie zadzwonila i ich nie z****la to by do mnie moja paczka nie doszla dlatego ze tak powiem pierd**e ich juz:P

Kasia nie wiem jaką firmę polecić...
A co do krostek, to idź i zapytaj, bo może jednak alergia na jakieś jedzenie. A może proszek do prania zmieniłaś? Chociaż niby nasze dzieciaki duże już są, ale ja kupuję sensitive, bo się boję w zwykłym jeszcze prać. Niedawno jelpa skończyliśmy hehe

To dobrze że nie widać, bo ja widzę. Dla psychicznej satysfakcji Maliny skasuję te przeniesione :-D

oj Ania i ja się nałaziłam :-) Pogoda jak na wiosnę :)

Dziewczyny czy któraś daje dziecku mleko bebiko? Gdzie jest najtańsze?

reklama
Dla psychicznej satysfakcji Maliny skasuję te przeniesione :-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D wariatka :-D:-D:-D:-D:-D:-D ale co przynajmniej teraz jest ładnie :-p:-p:-p
a co do mleka to my pijemy gerbera i ostatnio w "kerfurze";-) kosztowało niecałe 15zl a w realu 12 :szok: a tak jak ja kupuję jednorazowo z 8 opakowań to różnica ogromna

reszty nie doczytałam, nie mam już siły, jutro pobudka o 4.45 więc uciekam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry