reklama

Toruń

reklama
Ja na Kołłątaja też nie daleko ale na wiosnę już idę do pracy:-((

mamo Mateuszka, a do jakiego przedszkola dostał się syn??? Jeżeli chodzi o urodziny przeważnie dzieci noszą cukierki.

a ja wczoraj zapisałam Alana do tego przedszkola obok mojego bloku ;-) Byłam tam, widziałam sale, rozmawiałam itd Bardzo miło się tam wydaje :) Są dwie grupy - młodsze dzieciaki od 2,5 lat i przedszkolaki-zerówiaki :) Do miejskiego nie byłoby szans...no ale duży plus - bliżej do domu chyba nie można mieć :-D

no brawo...są suwaczki :-) Trzymam kciuki - napisz jak poszło :P

Czesc Dziewczyny ! Pochodzę z Torunia, a obecnie mieszkam w Starym Toruniu! Jestem mamą rocznego synka Ksawusia, urodzonego 17 stycznia 2010 roku.
Pozdrawiam Was serdecznie!!!:-)

Witamy mamusie ksawusia :)

luuuzna to do prywatnych przedszkoli juz trzeba zapisywac? ło matko myslalam ze taki pośpiech tylko w państwowych :) Czyli zapisałas synka juz na 2012 rok i jest juz przyjety tak? coś czuje ze do panstwowego nie mam co isc..

reklama
Witam wszystkie ;-)

... ale tu gwarno się zrobiło :tak: aż postanowiłam wyjść z krzaczorków :-D coś nie mam weny do pisania :sorry: ... szkoda że pogoda do d***, już nie mogę się doczekać wiosny :happy: może dołączę wtedy do grona specerujących

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry