reklama

Toruń

u mnie tez gwizda w oknach jak na flecie

wesoło musi być - mamamateusza koniecznie jak masz ruszyć dupsko to koniecznie z nami :D szukamy wesołych chętnych ruchu i lubiacych sie bawić bo na you can dance i tak już szans nie mamy nawet jakbyśmy z sali nie schodzili hahahahahah

reklama
luuzna tez mam ten nalog jzu te panie mnie tam znaja. :p

pewnie się mijamy w pepco nie raz
:-D
u mnie tez gwizda w oknach jak na flecie

wesoło musi być - mamamateusza koniecznie jak masz ruszyć dupsko to koniecznie z nami :D szukamy wesołych chętnych ruchu i lubiacych sie bawić bo na you can dance i tak już szans nie mamy nawet jakbyśmy z sali nie schodzili hahahahahah

Prędzej zaczniemy ten mocz popuszczać :-D
Ale i tak jesteśmy zajebi.ste :cool2:

a to tak jakbyś luuuzna chciała sobie ściągnąć i potrenować choreografię :D specjal for my defensiary :D hahahaha ja już po 3 obrocie mam zaćmę co było dalej :-D:-D:-D:-D:-D:szok::szok: magda nas zabije :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

YouTube - Britney Spears - Break The Ice

[video=youtube;eQFIKP9rGhQ]http://www.youtube.com/watch?v=eQFIKP9rGhQ&feature=related[/video]

o ja pier.... FENKS MAJ DARLING SOŁ MACZ!!!!

Zgram na komę i znów zrobimy imprezę w aucie (w myśl zasady: Będę brał Cię....w aucie)

O matko ja wczoraj miałam zaćmę pod koniec treningu i nie wiedziałam czego Magda chce :-D Nic nie pamiętam, bo nic nie mogłam załapać...chyba przez ciśnienie...

błagam cię czego ty od siebie wymagasz na poczatek - pamietaj jak magda o suszku mówiła ja sama widziałam jego początki to była tragedia -a teraz po 2 latach wymiata tak że gały wypadają bez kitu wszytko przed nami dopiero startujemy

ale fakt ładnie się ruszają

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry