reklama

Toruń

Matko jak dużo drukujecie:szok:.Kiedyś tak mało która odezwała się a teraz nadążyć nie można.
My z małą znów same,jutro wracają starsi to mało będę przy necie.Bartosz ma mieć karę na komp nie wiem czy mi się to uda.
Kobietki stwarzamy listę urodzinową z danych naszych?
Bobomama a Ty do szpitala się nie szykujesz?
Szykuje szykuje kochana tylko moja mala nie moze sie zdecydowac cos na wyjscie :)

reklama
witajcie !!!
bylam na pogotowiu i stwierdzila dr malach ze to pokrzywka od antybiotyku za duzo poprostu. i dostal oczywiscie co sterydy ENCORTON.
luuzna tez sie wybieram zeby cos zrobic z wlosami bo mam dlugie i grube puszyste ale maz chce zebym miala dlugie.
a co do pediatry w wojskowym to wiem ze sasiadka chodzi do dr HERMANOWSKIEJ takiej starszej kobiety i jest bardzo
zadowolona z niej.
tez chce zmienic lekaza ale nei wiem na kogo chyba zoistane przy tej moczarskiej.

w sumie to niedaleko wylotu na byd o ile nie bedzie wiekszej sali ale to jeszcze nie mamy info na ten temat gdzie będą przenosiny - to co za tydzień też będziesz????:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

MamoMateuszka dobrze że to nie alergia...albo jakaś różyczka. Ale ogólnie dobrze się czuje mały?

Ania nie poszłam do fryzjera :-( T mnie wkurzył, bo mieliśmy iść wszyscy na urodziny do kuzyna Alana, a T zaczął fochować, że nie pójdzie i w rezultacie poszłam sama z małym.
Alan wrzeszczał w samochodzie (chyba nie lubi podróżować teraz). W ogóle jakiś płaczliwy był...humor mi popsuli obydwaj dziś...
Na dodatek z nadmiaru wrażeń Alan zasnąć nie mógł i dobił mnie na koniec...eh faceci!!

Ale zrobie sobie taką fryzurkę :))

Właśnie Malinka gdzieś Ty wraz z Gustawem?:-D

Dziewczyny co do listy to ja wszystko oczywiście zbiorę i jakoś ładnie przygotuje...nie wpisałam się, bo zrobię to już w 'gotowcu' :tak:

Napiszcie mi Kochane Wariatki coś wiecej o baletach! Hmmmm.... zastanawiam się czy podczas zajęć nie padnę na zawał?!:-D

Nie gwarantuję tego :-D

Nie no najwyżej zakwasy następnego dnia :)

Ogółem - zajęcia trwają godzinę, na początek rozgrzewka, potem instruktorka pokazuje nam nowe kroki (albo utrwalamy stare).

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry