reklama

Toruń

Kasia Boże dobrze że Olek cały....pamiętam jak siostrze kleili głowę...eh ucałuj główkę naszego Olka :*

Alan też spadł dziś z łóżka na parkiet i był ryk, bo tyłem głowy się trzepnął....ehh te nasze dzikusy.

TOMUŚ WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGOO :)))

happy_1st_birthday_infant_onesies_and_shirts-p235235102992393643o1g8_400.jpg

reklama
Hej dziewczynki! My dzisiaj wybralismy sie na spacerek, krotki, ale zawsze. Ja troszunio zmarzlam, ale Ksawek byl cieplutki. Goracy z niego facet, a co :-)!
My tez kilka upadkow zaliczylismy. W szpitalu nawet bylismy. Na szczescie tylko na obserwacji.

teraz dokonczy ta butelke kodabionu wypije nastepna a potem juz bioaron c bedzie pil.
sama niew iem jzu co lepsze
jedno musze stosowac.

Ja też daję Bioaron zawsze jak widzę u Natalki katar :-) ale podaje się go max 2 tyg,a słyszałaś o engystolu. Polecam na Natalkę działa to rewelacyjnie w czasie kuracji potrafi nawet nie mieć katarku.
Gdy masz Engystol, niestraszna Ci żadna infekcja - infekcja, wirus, organizm, działać, engystol, choroba, grypa

Witajcie dziewczyny!:-)
Niby sloneczko a takie jest wiatrzysko! Dzis na obiadek robie bitki w sosie grzybowym. Jeszcze mnie pozniej sprzatanko czeka i bedzie wsio. Ach.... zeby jutro bylo cieplej.... ale podobno sie nie zapowiada.:-(

Wszystkiego najlepszego dla Tomaszka-zupełnie bym zapomniała
A pamiętacie że rok temu to był tłusty czwartek,chyba i nazwałyśmy go tłuścioszkiem

U nas jakoś leci.Zauważyłam że jak zaczęłam dawać Indze obiadki coraz rzadziej chce cycka,a ja nie mogę się do tego przyzwyczaić.A w nocy pociągnie z 10-15 minut i zasypia.

reklama
Pamiętam pączusia :-D

Było wietrznie dziś, ale pospacerowaliśmy trochę, bo mi już się nudziło :)
No ale pod wieczór Alan dostał temp....eh zęby mu wychodzą znów hurtowo ;)
Niech mu szybko wyjdą i będzie spokój :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry