reklama

Toruń

bobomama no chyba tez musisz kapać mała w oilatum, oillanie albo emolium. U dzieci teraz to norma i wiecie co mój Damian też na czerwone policzki do licha co się dzieje. Czy może to być wina mleka modyfikowanego?????bo juz 3 dzień nie karmię poza tym sucha skóra na boczkach. Ja kupiłam oillan mam nadzieję, że pomoże wcześniej też go używałam dobra jest cena w doz.pl.

rechot a ta sielatycka to prywatnie przyjmuje czy na kase chorych?????nie wiem czy Wam pisałam ale byliśmy z młodym u alergologa w piatek i dała nam tylko na 3 alergeny do wykrycia z krwi bo więcej nie może bo są drogie odrazu zaznaczyła. Jutro będę miała wynik zobaczę jak nic nie wyjdzie może spróbujemy prywatnie.

reklama
mikka u tak małych dzieci badania na alergeny zazwyczaj nie wychodzą więc nie ma co się stresić - przyjmuje prywatnie a na codzień jest zastepcą ordynatoraa u nas na dziecieńcym

luuuzna ile już czasu sparujesz małego Emolium i ile razy dziennie?
Ksawek ma szorską buzkę na co dzień, a tylko raz kiedyś pojawia się dziwny rumień. Muszę poobserwować, może znajdę jakoś prawidłowość!

Ostatnia edycja:
Asieńka często go smaruję - 3-5 razy dziennie
Kasia super, że znaleźliście lokum :) gratuluję zęboli :D
Mikka wiesz, że może to być od mleka...ja bym do pediatry poszła :tak:

Kurde a jak dziś nie będę miała z kim Alusia zostawić, to nie pójdę znów na trening ;/ nosz chle.ra

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry